Nejste přihlášen/a.
Zdravím. To bude nejspíš následek narkózy a operace. Navíc pejskovi může ztěžovat pití ten límec. Zkuste nenechat misku s vodou na zemi, ale zvednout mu ji až pod nos. Bude se mu lépe polykat. Taky by mohlo pomoct, pití "ovonět". Třeba udělat slabý vývar z kousku hovězího masa (ne tučného) a dát vlažný, ta vůně většinou vyvolá chuť to vypít. A pohlaďte za nás pejska . Ida
Nejlépe Vám odpoví lékař, který pejska operoval a ví o co jde. Můj pejsek byl také loni na operaci, fenka a brali jí dělohu, protože měla zánět a předtím nemohla vůbec čůrat. Také mi dali ten límec, ale já jsem jí ho nedala, protože ona si tu ránu neolizovala, ani nedokáži vysvětlit proč, já jí to nijak nezakazovala, jen jsem ji pozorovala, jestli si to neolizuje. Asi sama vycítila, že nesmí. Vůbec si toho bříška nevšímala. Už si nevzpomínám, jestli málo pila a bylo to v létě, v tom největším parnu. Navíc jsem jí musela každý den dávat antibiotika a ona je moc nechtěla, ale nakonec jsme to zvládli. Takže jsem moc nesledovala, kolikrát za den pije, protože jsem předpokládala, že se napije, když bude chtít, a tak to zřejmě bylo. Možná, že moc pejska sledujete a že je všechno v pořádku, jen Vám se to nezdá. Počkejte, a nepanikařte, ono se to určitě srovná.
Naše fenečka měla náběh na tříselnou kýlu, a když už šla do narkózy, domluvili jsme se i na kastraci. Po operaci dostala antibiotika a léky na bolest. Doktorka nám řekla, že límec dávat nemáme, že ji to nebolí, tak nemá tendence si ranky olizovat. Měla pravdu.
Tak vidíte, Vy jste ale měla lékaře, který nebyl vydřiduch. Ten můj takový není, protože za ten límec jsem samozřejmě musela zaplatit zvášť, a jak jsem psala, ani jsem ho nerozdělala, protože to pejsek nepotřeboval. Chtěla jsem jim ho vrátit, aby mi dali zpátky peníze, ale to prý už nejde z hygienických důvodů, ledaže bych jim ho tam nechala jen tak. To už by jim hygienické důvody zřejmě nevadily. Naštvalo mne to, a límec jsem si nechala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.