Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes ráno jsem na silnici našla ropuchu zelenou. Měla jakoby zkroucené, překroucené nohy. směrem nahoru, plazila se po silnici. Dala jsem ji k jezírku. Asi do něj pak skočila. Před chvílí jsem se tam šla podívat. Ležela na hladině mrtvá. Ach jo. je mi z toho smutno. Možná, že jsem ji tím zabila, když jsem ji dala k jezírku.
Mohla to způsobit i kočka, nebo spíš auto.? To by měla ale asi rozjeté nohy úplně, že jo?
Děkuji.
Když byla na silnici, tak spíš auto jí udělalo to zranění. Kdyby jste jí nechala na té silnici, tak by jí zase něco dalšího přejelo. Chtěla jste jí zachránit, tak jste jí odnesla, ostatní už bylo na ní. Já jsem takto zase viděla poskakovat nějakého malého ptáčka, mládě po chodníku, tak jsem ho také chytla, vůbec se nebránil a odnesla jsem ho vedle chodníku do trávy, kde jsou i keříky. Také jsem si myslela, jestli jsem neměla udělat něco jiného. Ale v té trávě byl aspoň ukrytý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.