Nejste přihlášen/a.
dobrý den, mé fence je už 14 let. měla bych menší dotaz co by u tak postaršího psa mohlo znamenat pomatené se otáčení dokola, vypadá jako by byla zmatená či dezorientovaná... může to být nějaká nemoc nebo už je prostě stará a je to jako u lidí jak už občas babička neví kam jde?
děkuji ![]()
To celé mi nevypadá jako znak stáří, ale na mozkovou příhodu, tedy mrtvičku.
Něco podobného měla moje fenečka. Naštěstí jsem to rozeznala ihned a volala vetovi. A pak si to ověřila u 2.veta.Ten mi řekl, ať ji nechám v klidu a zítra příjdu. Chodili jsme na injekce a ne, že bych ji honila, ale nutila k pohybu, procházkám. Viditelně se lepšila, už nechodila v kruhu a necukala hlavou.
Rozchodila to. Měla trošku pusenku našišato a byla trošku pomalejší. A zemřela až po dvou letech.
Přeji vaši fenečce buď klidných pár roků nebo rychlý "spánek" a vám hodně rychle nového pejska. Zní to strašně tvrdě, ale život jde dál. Zemřel král, ať žije král.![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.