Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes po mně vyjel

Od: sari* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Potřebuji nutně poradit.

Právě jsem seděla na lavičce a můj pes podemnou. Psa jsem si pohladila a vyjel po mně, ale nekousl... Podobná věc se nestala...

Co mám udělat aby věděl že si to příště nesmí dovolit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jp
hodnocení

7x

Možná usínal a lekl se. Pak mu došlo, že jste to vy. Když pes odpočívá není dobré ho rušit, třeba jen pohlazením. Můj názor, když to ještě nikdy neudělal a snad už neudělá.

Když jsem se pokoušel opatrně přenést naši čivavku, když mi usnula na polštáři, zůstala mi viset zakousnutá v tváři. Ale hned se mi omlouvala a nemohl jsem jí nic vyčítat, byla to moje blbost. Od té doby jsem ji vždy slušně poprosil a dalších patnáct let už nic takového neudělala. Psi jsou holt šelmy a když se leknou, tak se vzteknou. Jako já.

hodnocení

2x

Rasa, věk, máte ho od štěněte? Věděl, že na něho saháte?

hodnocení

2x

Když by Tě on vzbudil tak, že se dost lekneš, tak mu od Tebe také hrozí rána.

zaseja
hodnocení

1x

Prostě se leknul, nedělej z toho vědu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]