Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocour přestal chodit na záchod

Od: eloli odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám kocoura kterému bude v říjnu rok. Mám ho od března, je doma, dříve byl venkovní, ale já se ho rozhodla mít doma. Koupila jsem kočičí záchod a do něho kočkolit v superzoo (za tu dobu co ho mám jsem vystřídala několik kočkolitů jako třeba z lidlu, kauflandu a mountfieldu). Naučil se na něj krásně, za 2 dny už přesně věděl co tam má dělat. Měnila jsem mu ho každý 3 den jako je tomu do teď (vyberu jen počůrané a pokakané kusy takovou tou lopatičkou), a většinou tak 1x za měsíc vyměním všechen kočkolit. Ale poslední dobou, mi začal chodit na velkou jinam než do záchodu (nejběžněji chodí na kobereček před záchodem, který tam má aby si z tlapek sundal kočkolit co si vynese ze záchoda), ale teď už i klidně jen tak na podlahu. Vždy když to tak udělá tak mu záchod vyčistím jenže kolikrát v něm nic nemá a stejně jde vedle, třeba včera to udělal vedle tak jsem mu záchod vybrala a ten den to udělal zase znovu. Už nevím co mám dělat, napadla mě kastrace, ale nevím jestli ta mu v tom zabrání. Jsem zoufalá a byla bych moc ráda za jakoukoliv radu.

Předem se omlouvám za hrubky v textu, a děkuji Vám

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jjvcx
hodnocení

0x
Vezměte ho k veterináři, může mít třeba zánět mocaku a záchod má spojený s bolestí, proto na něj nechodí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]