Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Frekvence kakání u štěněte

Od: veronikamusic odpovědí: 5 změna:

Mám pětiměsíčního maltézáčka, je na granulích britcare pro štěňata a kaká 4x denně. Je to normální?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Toto jsem konzultovala se třemi veterináři. Záleží na mnoha okolnostech a nic není špatně, pokud se pes jevi jako zdravý, prospiva a hovinka nejsou kasovita. Mam osmileteho pejska a kaka 3 x denně celý život.
veronikamusic
hodnocení

Zajímavé. Zdá se, že každý pejsek to má trochu jinak. :)

hodnocení

2x

Já si myslím, že je to v normě. Kolikrát za den krmíte? Důležitější je, jak to hovínko vypadá. Jestli jsou to broky nebo srajda. Také čím krmíte. Některé krmivo má více balastiu a tedy více hovínek. ;) Dorka je velice pravidelná a chodí 2x za den, krmíme v poledne kapsičkou a granule má stále k dospozici. Ale je to stará pes.

veronikamusic
hodnocení

Díky za odpověď. Myslím, také, že je to v pořádku. Krmím ho třikrát denně granulemi.

hodnocení

0x
Pěkný den,ano,u štěněte je to normální. Mám dospělého bišonka a kaka 2krat za den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]