Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás, milí přátelé. Před hodinou jsem našla v kyblíku s dešťovou vodou tohoto fešáka, mezi 2 a 3 cm velkého. Co je to, prosím, za brouka s tak přepychovou metalízou? Hned jsem ho vylovila a položila 1m daleko, aby se mohl usušit a odlétnout či odejít. Ale teď, po hodině, byl v tom kyblíku ve vodě zas. Plaval si tam rozvážnými tempy, tykadly si kýval do rytmu a přišlo mi, že se netopí, ale plave si. Jenomže vody tam je sotva do poloviny, stěny hladké a mokrý přeci nemůže odletět z hladiny, nebo ano? Tak jsem ho zas vylovila a vyfotila. Pokukoval docela naštvaně. Během focení mu zpod krunýře za hlavou vylezli 2 tak půl milimetroví černí asi roztoči a fofrem mazali pryč. Nelezl ten brouk do vody, aby se těch "roztočů" zbavil? Nebo proč? Ida
@wamp, je to on. Zlatohlávek zlatý metalízový přepychový. Děkuju za určení . Jdu si o něm něco přečíst. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.