Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám takový dotaz. Máme kocoura už několik let a říkám si, že je trochu pes. Slyší na jméno. Každý ráno mi stojí u dveří od pokoje. Když jsme jednou hlídali dědovi psa, tak celý den byl klid. Akorát večer z nějaké nepochopitelného důvodu, začal pes po mě startovat a štěkat na mě. A kocour vyletěl zezadu, nejdřív ho zahnal, zasyčel a pak se do něj pustil drápy. A on fakt poslouchá, slyší na jméno. Když řeknu pojď sem tak jde. Když sedím u televize, tak si na mě vyleze a začne přešlapovat (což občas není příjemné po jídle) a pak si lehne do klína. Nikomu jinému to nedělá. Jasně, je schopen se rozvalit na otcové posteli a nechává se hladit, ale přešlapuje a leží jen na mě.
A mě zajímá - je to normální? Občas mám pocit, že ten kocour není normální kocour.
Díky za odpověď.
Dobrý den, tím přešlapováním si kocour připravuje pohodlný pelíšek, ale proč si vybral jenom Vás, tak to netuším (možná máte velké břicho nebo tvrdé či naopak měkké). Zdravím!
Náš kocourek to dělal také, ale měl u toho vystrčené drápky, tak musel být vždy umravněn - ničil oblečení i sedačku.
clayman - co myslel tazatel zatím nevíme (pokud to nedoplní), ale náš kocour si připravoval pelíšek. Když byl umravněn, tak si na to místo lehl, ale tvářil se naštvaně. Drápky si brousil z boku sedačky (což byl problém uhlídat a žádná škrabátka pro kočky se tenkrát ještě neprodávaly) nebo na zahradě o kmen stromu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.