Všechny detaily, musí se chodit venčit, když má vlastní zachod? Chtěl bych britsku kočku, kterou bych jednou za čas napadal. Kolik taková kočka měsíčně stojí? Umí sveho "panicka" primitivnim zpusobem branit, zastat (asi, tak jako kdyz ty male civavy stekaj a nic nedokazou) nebo ho spis sama napadá kdyz se nudi a jinak je flegmatik?
musí se chodit venčit, když má vlastní zachod? - NE Kolik taková kočka měsíčně stojí? - HODNĚ Umí sveho "panicka" primitivnim zpusobem branit, zastat - NE nebo ho spis sama napadá kdyz se nudi a jinak je flegmatik? - ANO
Jak jaká kočka. Naše jedná bílá je úplně samotářská a přijde se pomazlit jen když chce ona sama, ale má už zavedené své mazlici rituály a časy. Bránit zvládne jenom sama sebe a to velmi často zbytečně. Nikdy nekouše ani neskrabe. Druhy cerný kocour je úplný opak,také se přijde sám pomazlit,ale tím to končí. Jakmile jděte z vany,začne ožužlavat kotníky, mazlí se vteřinu, ale nikdy nechce být sám. Dokáže jakoby štěkat a umí bránit. Ne tak,že by někoho zabil,ale poznáte to na něm. Peru se s ním od malička,tajze si za ty jeho bojové vlastnosti mohu i sama. Ale mě to baví. Nevencila jsem nikdy,ani když jsem bydlela v paneláku. Vylezou si ven,kdykoliv uznají oni za vhodné. Na WC chodí doma na kočičí. Přiběhnou si na něj drepnout i z venku. Mám obě kočky obyčejné,žádné šlechtěné a nepřijde mi,že by péče i ně stála nějak hodně.. měsíčně do tisícovky. A to se všema kravinkama okolo.
Kočky jsou velice zvláštní stvoření, to poznáte hned až si jednu číču pořídíte a překvapovat vás bude celý život. Našeho bytového modrého briťáka jsme nikdy nevenčili, i když rád šmejdí na chodbě a párkrát seskočil z balkónu. Ale pouze sám, vzít ho do náruče a jít s ním na chodbu z bytu tak mi vyškrábe oči Na záchodek si chodí sám podle potřeby už od mala. Nevím co myslíte tím “ kočku kterou bych jednou za čas napadal”. Kolik kočka stojí je dost těžký říct. Můžete jí krmit levnýma nekvalitníma věcma ze supermarketu a na záchod kupovat levný písek a za přepokladu žádné nemoci může kočka vyjít na zhruba 500kč mesíčně. Náš kocour má od mala problémy s močovýma cestama a tímpádem ho musíme krmit speciálníma granulama Hills prescription kde vyjde 8kg pytel na 15 stovek a vydrží mu zhruba dva měsíce. Kočkolit na záchod kupujeme silikátový, který vydrží déle a tolik nesmrdí jako písek. 5l vyjde na 250kc cca a vystačí na dvakrát. Teď přichází to horší, zkráceně… Za plastiku z pipíka na pipinku z důvodu rozšíření močové trubice kvůli průchodu močových kamínků jsme vyplázli cca 10 tisíc včetně hospitalizace a pobytu kocoura na veterině. Samozřejmě stát se to vaší kocče nemusí, ale je potřeba být připravený na podobné situace. Semtam nějakě menší zdravotní problémy, 2-5 tisíc to je hned. To by bylo asi vše k tomu na kolik kočka může vyjít. Jestli kočka bude svého panička bránit, zaléži na její povaze. Ale určitě to dokáže viz. tohle video kde kočka zabrání útoku psa na dítě youtu.be/... . Já s kocourem žiji celý jeho život, trávím s ním nejvíce času a z celé rodiny mě má nejraději. Dokážeme si spolu hrát kdy mě kouše, ale jen lehce a drápky má zatažené a je poznat že to bere jako hru. Ségru moc nemusí protože ho v mladí trošku zlobila a škádlila a teď ji to dává sežrat. Když na něho šáhne hned ji kousne a začne drápat. Tulit se chodí jen když má náladu a to jen občas, ale čím je starší tím víc je přitulný. Kočka i když to nedáva na první pohled najevo, má člověka co se o ní stará moc ráda. Když jsem např jel na dovolenou, kocour byl celý týden špatný, moc nejedl, neměl náladu na nic a byl celkově přešlý. Určitě to není samotářský necita jak se často vykládá. Kočičí povaha je nevyzpytatelná, s tím se musí počítat! Snad jsem trošku pomohl, je toho tolik že by se to sem snad ani nevlezlo.
Kočky mají nevyzpytatelnou povahu. Kámoš má britku, stála ho hrozné peníze, a nakonec na ni nesmí ani sáhnout, jinak by mu vyškrábala oči. Jen jemu, ostatní členy rodiny má ráda...
poplach*
Tak kočky nejsou psi, asi nemá před páníčkem co skrývat a chce si hrát
Víš jaký je rozdíl mezi kočkou a psem? Pes se dívá na pána a myslí si: Miluješ mě, pečuješ o mě. Jsi bůh. Kočka se dívá na pána a myslí si: Miluješ mě, pečuješ o mě. Jsem bůh.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.