Nejste přihlášen/a.
Všechny úkony jsou jistě na jejich webu. Nejdříve koukněte a potom se rozhodnete, který bude Váš stálý.
Máte-li jinou možnost, musíte zvážit - Váš dojezd + jejich profesionalita + cena.
Mám veterináře, který ordinuje o víkendu pouze dopoledne a neúčtuje si vůbec nic. Pokud by bylo něco akutního odpoledne, musela bych do vedlejšího města a to už by bylo pěkně mastné.
A ano, pohotovost je i ve všední dny v noci.
Také bych platila to co Vy.
Chov našich miláčků je nákladný, žrádlo, méně chovatelské potřeby, a největší položky jsou u veterináře.
Za úraz kočky jsem dala asi 30 000 Kč.
Je to na rozhodnutí chovatele. Jeden vet mi se optal - chcete utratit, je to vaše zvíře, je to na Vás. Je to velice těžké rozhodnutí, když se událost stane mladému zvířeti, jste na něj zvyklí.
V další klinice o 15 km dál, už bez řečí hospitalizovali. A když se jedná o trpící zvíře, tak v tu chvíli jdou peníze stranou.
Na webový stránkách by měli mít ceník vyvěšen, to už je dnes standart, jinak ceník v čekárně, nebo k nahlédnutí v ordinaci, případně konzultace.
Nejsou všude stejné podmínky a zájem.
Netrapte se tím, vím, že to zamrzelo, taková částka, už se stalo a pokud zvířátku pomohli, budiž jenom dobře.
.
Dobrý den, je to hodně, ale jde o vet. kliniku (nikoliv jen o "běžnou" ordinaci), která má určitě i vysoké náklady na provoz. Ceny jsou smluvní, jen Vy víte, jak to bylo akutní a že nebyla zřejmě možnost jít během dne na "normální" veterinu (a bez příplatku). Zdravím!
Chov zvířecích kamarádů je fakt finančně náročný a pro spoustu lidí je to překvapením .Jeden známý, který je v invalidním důchodě, dal raději psa uspat, než by platil 10 000 za onkologickou operaci, která by se nemusela povést.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.