Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krytí fenky

Od: vendulkina odpovědí: 1 změna:

Zdravím. Mám pro svojí Labradorku už přes týden namluveného ženicha. Je to krásný čistokrevný šestiletý labrador s PP a rozhodli jsme se nechat si štěňátko pokud se zadaří. Když jsme s fenkou zas ním přijeli, seznamovali se, běhali spolu, atd. tak jak to běžně bývá. Akorát je problém v tom, že při předehře pes na ní nenaskakuje. Přitom fenka už je dávno ke krytí svolná, uhýbá ocas ke straně. Byli jsme ještě včera ráno u Vet. na testech progesteronu a v poledne mi Dr. volala že má fenka hodnotu už 10 jednotek tak abychom prý jeli hned krýt. Dnes jsme přijeli k psovi podruhé a stále si jen hrají, očichávají se, ale k naskočení psa na fenu stále nedošlo. Tak nevím jestli je tohle normální. Stalo se Vám to někdy? Že se spojili ale až třeba za několik dní? Možná by nebylo od věcí tam fenku u nich třeba nechat přes noc, ale jako to tak vidím tak stále se u nich nic neděje. Pejsek je fajnovej akorát že ještě nikdy předtím nekryl.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Měla jsem krycího psa, kníráčka malého P+S a než jsme se s majitelem seznámili, už bylo vymalováno. Byli svázáni a já šla vařit kávu, pán hlídal. Byl to velice aktiví ploditel. Nehuncoval, vychovali jsme, ale kryl, jedna radost. Bylo po něm přes 40 štěňat. :-D Tuto, současnou psinečku, našla jsem pro ni psa, paráda se podívat. Ale nic z toho nebylo. Tajtrlíkoval, hrál si, ale vůbec nejevil o krytí zájem. Dorka ho vůbec nerozhodila. Ani se nezadýchal. O tom, že by klepal bradičkou, vůbec nebylo řeči. Nezájem! A Dorka ho sváděla, uměla to, když na ni promluvily hormony, sváděla havrana a jednou ježka. Neuvěřitelné. Proto poradci chovu navrhují 2 psy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]