Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pavouk skákavý

Od: marcela999 odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, v noci jsem na stole rozsvítila lampičku a na krabičce byl štíhlý pavouk šedivé barvy a hned po rozsvícení udělal dva velké skoky a teď je neznámo kde, doufám že ne v posteli, chtěla jsem se zeptat, zda někdo může říct, co je to zač a zda může být jedovatý, dlouhý byl asi 3-5cm, vzhledem k náhlému skoku nemohl být vyfocen

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Marcelko, nejspíše jsi měla velké oči. 3-5 cm? Jako krabička sirek? A šedý a skákal? To určitě ne.

marcela999
hodnocení

No jak krabičkách sirek né, to jsem zas neodhadla v Cm, tak dva určitě, opravdu byl šedivý, a skočil dost rychle teda, ale ten mallinký s těma očima, jak ho lidi chovají to nebyl, nikdy jsem pavouka skočit neviděla, vždycky je chytím a dám ven...

anonymni357
hodnocení

0x

Skakavky,skakavkoviti,nejpocetnejsi druh pavouku na svete,u nas zije asi sedmdesat druhu,staci se podivat do wikipedie.

72mona
To jako jo. Skákavky jsou úžasní pavouci. Ale loví ve dne a nejsou velké... M.

72mona
hodnocení

0x
Mrkněte na pavouka skálovku domácí. Je to aktivní lovec, nespřádá sítě.
muzeum3000.nm.cz/... M.
marcela999
hodnocení

Vypadal nějak takhle, našla jsem - skákavka stromová, stůl byl u otevřeného okna do zahrady, takže tady mám pořád návštěvníky, ale takový skok jsem viděla poprvé. Děkuji za odpovědi
Pavouk skákavý

Asi se leknul víc, než vy. :-D A jak daleko a vysoko jste vyskočila vy? (pokus o humor)

marcela999
hodnocení

no, tak nějak, utekla jsem pryč a zavřela dveře s tím, že snad zas odskáče ven, podívat jsem se šla až ráno, ale “kámoš” už nikde, doufám
72mona
marcela999 - ale víte, že to ta skákavka nebyla, ne? M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]