Dobrý den, v noci jsem na stole rozsvítila lampičku a na krabičce byl štíhlý pavouk šedivé barvy a hned po rozsvícení udělal dva velké skoky a teď je neznámo kde, doufám že ne v posteli, chtěla jsem se zeptat, zda někdo může říct, co je to zač a zda může být jedovatý, dlouhý byl asi 3-5cm, vzhledem k náhlému skoku nemohl být vyfocen
Marcelko, nejspíše jsi měla velké oči. 3-5 cm? Jako krabička sirek? A šedý a skákal? To určitě ne.
marcela999
No jak krabičkách sirek né, to jsem zas neodhadla v Cm, tak dva určitě, opravdu byl šedivý, a skočil dost rychle teda, ale ten mallinký s těma očima, jak ho lidi chovají to nebyl, nikdy jsem pavouka skočit neviděla, vždycky je chytím a dám ven...
Mrkněte na pavouka skálovku domácí. Je to aktivní lovec, nespřádá sítě. muzeum3000.nm.cz/... M.
marcela999
Vypadal nějak takhle, našla jsem - skákavka stromová, stůl byl u otevřeného okna do zahrady, takže tady mám pořád návštěvníky, ale takový skok jsem viděla poprvé. Děkuji za odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.