Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho vydrží žít sršeň zavřena ve sklenici?

Od: likvidator odpovědí: 7 změna:
Nutně potřebuji radu jak dlouho žije sršen zavřena ve sklenici bez jídla atd
Nebo jak dlouho bude žít přiskřipla mezi oknem jak si tam už je 3 h a žije a chci si vyvětrat smrad z pokoje ;)ehm srand chápeme se…..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Co Vám udělala, normálně ji pusťete na svobodu.?JInak Sršni nikdy\ člověka nanapadají bez důvodu na rozdíl od vos,které jsou agresivní!

Sršeň když se přibíží k člověku blíže než metr ta bzučením jen varuje že je tady! Navíc jsou sršni chráněné zákonem.

hodnocení

2x

Sršeň nemít rád tebe, příště si přivede kamarády.

liska5

Pusťte ji! Je chráněná a užitečná! Jak dlouho vydržíte Vy zavřenej ve výtahu bez vody?

Otevřte dokořán, ona vyletí. Není zvědavá na Váš obývák. Mezi tím běžte do jiné místnosti.

joudic*
hodnocení

1x
srsen moc rozumu nema, a stara se jen o svoje, zazil jsem i 10-20 v kuchyni, kdyz se zapomnela vetracka a rozsviceno.. to vosa je utocna kurva

hodnocení

0x

Ne, nechápeme se. Chtěl jste napsat "sranda"? Tak to se nechápeme ještě víc.

Já se sršní bojím, ale dělám všechno pro to, abychom se nepotkali. Sršně jsou chráněné.

eman
hodnocení

0x
Já rád sršeň, s čím vy chtít poradit? To být srand,my si rozumět.

witch*
hodnocení

0x
To je zas nějakej provokatér. Stačí se podívat na ten nick. A nebo tyran fauny. Což doufám, že ne. Jinak bych mu utrhla tykadla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sršeň

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]