Dobrý den, pořídila jsem si hada, známej rušil byt a had šel ke mě. Říkal že žere vždy ke konci měsíce, v tu dobu to bylo za 14 dní. Na konci měsíce dostal mňamky od bývalého majitele, rozmražená myš, ta ho vůbec nezajímala a hodil ji do jezírka. Pak jsem myš vyhodila a had začal něco hledat v terárku, tak dostal živou mastomyš. Tu jen uškrtil a nesežral. Hledala jsem na netu a našla jsem že tenhle had je schopný se přežírat, a že mastomyši jsou jedny z lepších na jídlo. Tak nevím, had ted bydli v jiném prostředí, narozdil od jeho bývalého bydliště má vice klidu, protože bydlel u takovýho člověka co kouřil a moc se díval na televizi a různý návštěvy a tak, ale zase se u mě občas ukáže pes. Tak nevim jak ho nakrmit, nebo ho nechat, ale aby pak nezemřel hladem.
Nechat měsíc dva bez potravy, hadi se nemají překrmovat. Nebude se svlékat? Má dost tepla? Ne všude, ale tak, aby mohl střídat teplejší a chladnější místo v teráriu
Klidně ho nechte ještě čtrnáct dní - měsíc bez jídla. Neublíží mu to. A mi třeba mastomyši hroznýš taky jenom uskrtil a nechal tak, zato myšky dá tři, čtyři v pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.