Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to mám doma za lezoucí hmyz?

Od: pavca* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, poradí mi někdo co je to za hmyz, který se mi občas objeví doma na dlažbě? Má takový kovový nádech. Loni se ještě nevyskytoval, až letos. Děkuji za odověď.

Co to mám doma za lezoucí hmyz?
Co to mám doma za lezoucí hmyz? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, to je mnohonožka zemní - neškodná a je u Vás v bytě omylem. Zdravím!

doplněno 28.05.21 09:08:

chovzvirat.cz/...

doplněno 28.05.21 11:32:

pavca - neznám Váš byt, resp. dům, ale mohou podlézt vchodové dveře nebo lezou ze sklepa či se tam dostanou nějak jinak. Máme je na schodišti domu občas také, ale již mrtvé. Podstatné je to, že v bytě nijak neškodí. Vlastně vstup do bytu či domu je pro ně tragedie, protože tam nepřežijí.

pavca*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Na to, že je u mě omylem, se tu nějaká vysytne tak 1x za týden. A najdu je vždy na dlažbě, na pvc ne. Odkud se mi tu teda berou? Když to byla jedna potvůrka,, tak jsem si říkala, že ho donesl z venku na srsti pes, nebo kočka, ale jelokož se tu vysytují častěji, tak v tom moje zvířata asi prsty mít nebudou.

hm*
hodnocení

0x

Jé, takovýhle potvůrky vídávám na zahradě na hnijícím dřevě nebo trávě. Doma na dlaždicích je to určitě vůbec nebaví.

ivana*
hodnocení

0x
Máme jich u domu moooc
Co to mám doma za lezoucí hmyz? #3

hodnocení

0x

Jen dodám, že biologicky to není hmyz, ale samostatná skupina členovců - mnohonožky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]