Dobrý den mohu se zeptat jestli když mám králíka po celý rok v bytě ale jen na léto ho vezu do králíkárny ven Jestli bych mohla králíka odvézt na víkend ven Kdy bude v noci okolo osmi stupňů? Neumrzne mi tam? Prosim o rychlou odpoved... V byte mam 20 stupnu...
Nejhorší, co může být, je průvan. Takže pokud králíčka přemístíte do venkovního výběhu (či králíkárny), je důležité, aby měl úkryt. Průvan může být problém i ve vytápěném bytě - na teplotě to moc nezávisí. Takže domeček, zástěna, hromada sena či slámy a králíček bude spokojen. M.
Ahoj, mám také králíka, choval ho v bytě kde je také okolo 15-20 stupňů. Minulý rok jsem ho také nechala takto v kralíkarně venku přes noc, také bylo chladněji (tak okolo 5-10 stupňů) a druhý den byl v pořádku. Je to ale obyčejný chovný králík, nevím jak je to s těmi zakrslými. Možná by mohli nastydnout, ale věřím ze pokud bude skoro 10 stupňů a on tam bude mít dost sena, aby se když tak mohl schovat, tak by neměl umrznout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.