Nejste přihlášen/a.
Moje želva zelenavá má v teráriu jenom v hlíně takové máličké broučky jsou uzcí stříbrní malí a rychlí a vetšinou utíkají ale aji skáčou možná jako blechy už je tam měla jendou tak jsme tu hlínu vypekli a po asi 2 měsících jsou tu zase tatkuv kamarad říkal že má taky ruzná terarijní tvířata a má je tam taky vždicky tu podesýlku vypeče a nejsou prej pro ta zvířata nějak škodná, ale mě tam vadí nevíte jak se jich zbavit nadobro bez nějaké chemie nebo jestli je tam máte také? Děkuji
1x
Podle mne jde o chvostoskoka (Chvostoskok). Jsou součástí půdních organismů a tudíž užiteční. Pokud tam máte velké množství, tak se jim tam nebývale daří a tak asi častější udržba a výměna materiálu v teráriu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.