Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Ještě dodám k tomu, co radí @berger. Jelikož pes nejlépe zažene nudu, strach, stesk... kousáním, radila bych koupit mu hodně velkou kost, třeba sušenou nohu z jelena, krávy či koleno z prasete. Nejlépe se zbytky masa, chrupavek a šlach. Bude si ohryzávat a zabaví se. Ida
Já teda nevím, možná je daný pes jiné povahy, ale nedávno jsem 4 dny hlídala pejska kamarádce a bylo to naprosto v pohodě. S pejskem jsme se znali, nicméně ne nijak moc. Přišel, skákal radostí, pak se jen smutně zadíval za paničkou, když odcházela. Měl svůj domácí pelech, ale po pravdě, bylo mu jedno, kde leží. Můžu ho brát do práce, ale nakonec jsem ho často nechávala doma, on na veškerou moji činnost zvědavě reagoval a vůbec se přes den nevyspal. Chodili jsme hodně ven, aby se nenudil, pokaždé jinou trasu, jiné podněty, jiné zajímavosti. U kamarádky bývá sám doma 7-8 hodin, já ho nechala max. 4, a nic se nestalo. A navíc, 10 let není málo, kdyby to bylo roční štěndo, tak bych se asi taky bála o nábytek. Určitě bych ho ale i tak nechala doma nejdříve kratší dobu, ať víte, jak reaguje a co očekávat. Zkušební pobyt jsme s kamarádčiným hafanem taky uskutečnili a přišel vhod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.