Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám doma malého pěvce. Poslední týden jsem si všiml, že na lesklých površích když stojí, občas si klove do nožiček(ale jen zřídkakdy). Na tom se ještě nezdá nic zvláštního. Ale taky jsem si všiml, že začal stát na jedné noze (ne vždy, tak jen občas), někdy má druhou nohu u ve vzduchu a někdy u těla(že skoro není vidět).
Až teď jsem si všiml že ta problematická noha je tmavší a taky že "nehet"(dráp?) na zadním prstu (má 3 vpředu a 1 vzadu), je jakoby trochu vykloubený do strany. MOžná že se to déto nohy častěji klove.
Létá furt skvěle, poskakuje taky a chodí taky dobře.
Je to nějaký zdravotní problém? a nebo nějaké nové chování? (Psi taky třeba se zastaví a zvednou přední nohu a zalomí ji do L)
Ten drápek bude trochu narušený, jak píšete. To by posoudil lépe veterinář. Zkuste zkontrolovat bidélka, jestli tam nejsou nějaké zádrhely, o které by si mohl tu nožku nebo ten drápek poranit. Nebo jestli ho pouštíte z klece, mohl sednout na něco co mu ten drápek zachytilo, třeba vlákna na koberci. Je divné, že nožka má tmavší barvu a před tím byla normální. Budete to muset sledovat a když tak vyrazit k ,lékaři, .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.