Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu králíka vzít na trávu?

Od: hanka7 odpovědí: 10 změna:
Ahojky poraďte prosím,mám 2 měsíčního zakrslého králíka a ráda bych ho vzala na půl Hodky ven.
Je to možné není je to blbost

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Podle mě je strašná zima a mokrá tráva. V žádném případě bych to teď nedělala a počkala na lepší počasí. Přijde mi to jako naprostá blbost, kterou králík nemusí přežít.

jirib
hodnocení

1x
Klidně můžete...u nás jim dáváme na nohy sněžnice nebo lyže,protože tu je ještě sníh...bez lopatičky tu trávu stejně nenajdou...

mathew
hodnocení

1x

Klidně můžete, my bereme taky králíka ven každou zimu do sněhu a je tam spokojený a ani nechce dom*smich* Jenom teda 2 měsíčního bych vzal tak max. na 15 minut, protože je přeci jenom ještě malý;)

mate59
hodnocení

0x

Ano,jen na trávu,co není počúraná od pejsků.Určitě se napase,bude z ní víc močit.

hodnocení

0x

Ano, ale dobře hlídat. Radši kolem nějakou ohrádku. I tak malý králík dokáže být neuvěřitelně rychlý.

liska5
hodnocení

0x

Teď je na venčení zima. Až bude teplo. A jestli byl dosud jen na granulích a seně, tak opatrně a postupně, a jen tam, kde neběhá plno jiných živočichů, hlodavců a psů, ať si nepřinese nějakou nemoc.

hodnocení

0x

Tady najdeš všechny odpovědi na své orázky. kralici.cz/...

makk
hodnocení

0x

Obecně ano, ale v týhle zimě a mokru raději ne. Náš první králík si to venku užíval a druhý se na trávu bojí a raději zůstává na terase :). Ale pozor, může se mu to zalíbit a mohl by vám zdrhnout.

hodnocení

0x

Vnučka měla několik zakrslých i normálních králíků, které trénovala na závody. S jedním z nich /Míšou/ se stala dokonce juniorskou mistryní republiky. Teď už s nimi nezávodí, ale pro radost chová 3 králíky.

Ven na trávu je bere běžně. Ale až v létě. V současném počasí, sněhu, dešti, by nastydli. Líbí se jim to, pasou se. Aby jí neutekli, má maličké kšírky s vodítky, takže je má pořád pod dohledem.

Počkej ještě měsíc a uvidíš, jak se jim bude venku líbit. *palec2* Jaga.

xd
hodnocení

0x
Radši počkej az bude tepleji a až bude starší jinak je to normální já taky beru naseho kralika ven a dokonce si muzes koupit voditko pro králíki :) ale nás králík je agresivní a nechce ho :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]