Podle mě je strašná zima a mokrá tráva. V žádném případě bych to teď nedělala a počkala na lepší počasí. Přijde mi to jako naprostá blbost, kterou králík nemusí přežít.
Klidně můžete, my bereme taky králíka ven každou zimu do sněhu a je tam spokojený a ani nechce dom Jenom teda 2 měsíčního bych vzal tak max. na 15 minut, protože je přeci jenom ještě malý
Teď je na venčení zima. Až bude teplo. A jestli byl dosud jen na granulích a seně, tak opatrně a postupně, a jen tam, kde neběhá plno jiných živočichů, hlodavců a psů, ať si nepřinese nějakou nemoc.
Obecně ano, ale v týhle zimě a mokru raději ne. Náš první králík si to venku užíval a druhý se na trávu bojí a raději zůstává na terase . Ale pozor, může se mu to zalíbit a mohl by vám zdrhnout.
Vnučka měla několik zakrslých i normálních králíků, které trénovala na závody. S jedním z nich /Míšou/ se stala dokonce juniorskou mistryní republiky. Teď už s nimi nezávodí, ale pro radost chová 3 králíky.
Ven na trávu je bere běžně. Ale až v létě. V současném počasí, sněhu, dešti, by nastydli. Líbí se jim to, pasou se. Aby jí neutekli, má maličké kšírky s vodítky, takže je má pořád pod dohledem.
Počkej ještě měsíc a uvidíš, jak se jim bude venku líbit. Jaga.
Radši počkej az bude tepleji a až bude starší jinak je to normální já taky beru naseho kralika ven a dokonce si muzes koupit voditko pro králíki ale nás králík je agresivní a nechce ho )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.