Nejste přihlášen/a.
Dobrý den zřejmě mě nenapadá o co se přesně jedná a tudíž nevím jak to napsat do vyhledávače. Jedná se mi o to, že můj kocour až moc zničil dané kolečko co se dává pod válec od škrabadla tak, že daná matička se tam nevleze a i kdyby jo tak by hned daný válec vyletěl kdyby na něj skočil. Bohužel mohu najít jenom nový válec na škrabadlo , ale daný válec není natolik poškozený abych musel kupovat nový. Předem děkuji za odpovědi

0x
To označené kolečko je pevnou součástí válce. Popis závady je nesrozumitelný, nevím, co mám rozumět pod: "daná matička se tam nevleze". Mám škrabadel doma několik, rozebírám je a opravuji běžně, ale vašemu popisu opravdu vůbec nerozumím. Vyfoťte vadnou část a popište to srozumitelněji.
PS: Mám dojem, že zaměňujete pojmy "šroub" a "matka". Pak se logicky nelze domluvit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.