Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda u koní - zkušenosti (KnL)

Od: barbora* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s burgádou u koní.

V "koňškém prostředí" se pohybuju od malička, a tak bych chtěla letos brigádu. Je mi 16 let.

Sním o práci v hřebčíně Kladruby nad Labem, nikoli jako jezdec, to bych asi musela chodit na jezdeckou školu, ale prostě jako "pracovní síla" - kydat, zametat, uklízet, prostě co je potřeba.

Práce se nebojím, akorát když jsem se dívala na jejich web tak nikde nemůžu najít, že by brali brigádníky. Prosím o pomoc.

Předem všem děkuji za odpovědi :DD

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Chce to zjistit si, kde máte v okolí nějakou jízdárnu a tam se jít zeptat. Teď spíš zavolat. Všude je to jinak. Podle toho, co to je za koně a komu patří. Někam ani nikoho nepustí, když jsou to drazí závodní koně. Hlídají si je i kvůli infekci. Vnuk chodí v Hradci Králové. Stará se o jednu klisnu, na které se pak projede venku i v hale. Zadarmo. A asi se i platí, kdyby chtěl trenéra. Je mnohem mladší než Ty

id
hodnocení

0x

Musíš ze svého snu ubrat a spokojit se s místní jízdárnou. Do Kladrub ke koňům za milióny se nedostane nikdo cizí

barbora*
hodnocení

Dobře, díky za info. Já jen že na "místí jízárnu chodím, pomáhám tam a ještě platím tři stovky měsíčně. A teď si chci přividělat u koní, ne ty peníze u koní rozházet. achjo.

id

Peníze rozházet u koní? Hmm .. Tři stovky by ti nestačilo ani na hodinu jízdy a ty jistě můžeš jezdit měsíčně víc než hodinu. Částka je snížena za starost o koně. Koukni na ceník

jezdectvo.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]