Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fenka začala kulhat

Od: pavlavdf0* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den mám dost ohledně kulhání me fenky na zadní packu.a ceník vyšetření tohoto zákroku u veterináře děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den, není zač. Co potřebujete vědět? Jestli proč vaše fenka kulhá, tak bez dalších informací od vás pomůže snad křišťálová koule.

doplněno 26.03.21 21:54:

Po vašem upřesnění je jasná veterina. Cenu neznám, jak už tu padlo, v Praze až násobně vyšší, než na venkově. Venkovskou cenu za diagnostiku zranění odhaduji řádově na několik nižších stovek korun, s rentgenem trochu více. Další ošetření = další peníze, případná operace je + řádově nižší tisíce korun. Tedy pokud to je bez komplikací. Rozdíly jsou dost velké i mezi jednotlivými veterináři.

pavlavdf0*
hodnocení

Syn byl venčit nasi fenku které házel klacek a také skákala po něm. Možná špatně doskočila nevím. Ale začala kulhat na zadní packu a kňučí když se jí na to sáhne. Určitě půjdeme na veterinárnu ale chtěla bych vědět přibližně zda vite kolik stojí takové vyšetření hezký den
pavlavdf0*
hodnocení

No dospělý syn určitě naší fenku nenakopl je křížená menšího vzrůstu a ráda skáče na klacky . máme ji 5 let nikdy nebyla nemocná . řádně je očkovaná. Tak jsem s toho úplně špatná zítra jdeme s ní na veterynu . jen jsem chtěla vědět přibližnou cenu to vše děkuji

@ladis - nejste nějaký divný? Paní se slušně zeptala a přijde mi i normální, že se zajímá, kolik takové vyšetření může stát. A než mě napadnete - psy mám a vždy jsem měl, takže veterinu bohužel znám . Ale Vy fakt musíte mít nějaký problém nebo blbý den...

Tak držím palce a napište jak to dopadlo

pavlavdf0*
hodnocení

No asi pan píše ze své osobní zkušenosti asi se tak chovaly ke svým psům. Docela mě rozesmát s tím synem kteremu je mimochodem 25 let jinak děkuji všem za odpověď .jessyna je náš miláček a opravdu jsem stoho špatná. Bydlím ve Varnsdorfu tak jdu kouknout zda je i tady pohotovost . hezký zbytek večera

pavlavdf0*
hodnocení

Určitě dám vědět jak jsme dopadli
Fenka začala kulhat
liska5

Zažila jsem kulhání u psa, kde problém byl nakonec v kříži / ischias/. Dostali jsme tenkrát injekci B12, nenastydnout a zákaz skákání. Že když skáče často, tak brzo vzniká artroza.

joudic*
hodnocení

0x
ja bych pocital cca petikilo za vysetreni nejmin

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]