Dobrý den, není zač. Co potřebujete vědět? Jestli proč vaše fenka kulhá, tak bez dalších informací od vás pomůže snad křišťálová koule.
doplněno 26.03.21 21:54:
Po vašem upřesnění je jasná veterina. Cenu neznám, jak už tu padlo, v Praze až násobně vyšší, než na venkově. Venkovskou cenu za diagnostiku zranění odhaduji řádově na několik nižších stovek korun, s rentgenem trochu více. Další ošetření = další peníze, případná operace je + řádově nižší tisíce korun. Tedy pokud to je bez komplikací. Rozdíly jsou dost velké i mezi jednotlivými veterináři.
Syn byl venčit nasi fenku které házel klacek a také skákala po něm. Možná špatně doskočila nevím. Ale začala kulhat na zadní packu a kňučí když se jí na to sáhne. Určitě půjdeme na veterinárnu ale chtěla bych vědět přibližně zda vite kolik stojí takové vyšetření hezký den
pavlavdf0*
No dospělý syn určitě naší fenku nenakopl je křížená menšího vzrůstu a ráda skáče na klacky . máme ji 5 let nikdy nebyla nemocná . řádně je očkovaná. Tak jsem s toho úplně špatná zítra jdeme s ní na veterynu . jen jsem chtěla vědět přibližnou cenu to vše děkuji
@ladis - nejste nějaký divný? Paní se slušně zeptala a přijde mi i normální, že se zajímá, kolik takové vyšetření může stát. A než mě napadnete - psy mám a vždy jsem měl, takže veterinu bohužel znám . Ale Vy fakt musíte mít nějaký problém nebo blbý den...
No asi pan píše ze své osobní zkušenosti asi se tak chovaly ke svým psům. Docela mě rozesmát s tím synem kteremu je mimochodem 25 let jinak děkuji všem za odpověď .jessyna je náš miláček a opravdu jsem stoho špatná. Bydlím ve Varnsdorfu tak jdu kouknout zda je i tady pohotovost . hezký zbytek večera
Zažila jsem kulhání u psa, kde problém byl nakonec v kříži / ischias/. Dostali jsme tenkrát injekci B12, nenastydnout a zákaz skákání. Že když skáče často, tak brzo vzniká artroza.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.