Nejste přihlášen/a.
Hezký den všem, včera u řeky jsem viděla koupat se ve vodě manšího černého kosa /zezadu/, ale pak jsem viděla, že vepředu má malou bílou náprsenku. Asi tam ve vodě něco sbíral, čile stále poskakoval a strkal zobáček do vody. Procházím fotky na netu, ale nenašla jsem ho. Ani na krmítku ani na zahradě jsem žádného podobného neviděla, vlastně do tedka ani u řeky. Děkuji za odpověď.
To je on, sice na dálku jsem neviděla všechny barvy, vnímala jsem černá záda a bílou náprsenku a ted vidím, že hlavička je hnědá a bríško skořicové. Díky za krásné foto.
Ano, skorec vodní. On se nekoupe, on tam loví. To je jeho životní styl. Žije u potoků, kde ční z vody kamení.
Ano, to je on, děkuji. Říčka je to malá, v těch místech hodně kamenitá a prudce teče, byl ve svém živlu, poskakoval a něco lovil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.