Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to bylo za ptáka?

Od: maky® odpovědí: 5 změna:

Hezký den všem, včera u řeky jsem viděla koupat se ve vodě manšího černého kosa /zezadu/, ale pak jsem viděla, že vepředu má malou bílou náprsenku. Asi tam ve vodě něco sbíral, čile stále poskakoval a strkal zobáček do vody. Procházím fotky na netu, ale nenašla jsem ho. Ani na krmítku ani na zahradě jsem žádného podobného neviděla, vlastně do tedka ani u řeky. Děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

7x
Skorec vodní. M.
doplněno 21.03.21 08:57: Mají rádi živou (tekoucí) vodu a dokáží se potápět.

hodnocení

7x

Je to on? Vyfoceno předvčerem.

Co to bylo za ptáka?
hodnocení

To je on, sice na dálku jsem neviděla všechny barvy, vnímala jsem černá záda a bílou náprsenku a ted vidím, že hlavička je hnědá a bríško skořicové. Díky za krásné foto.

liska5
hodnocení

4x

Ano, skorec vodní. On se nekoupe, on tam loví. To je jeho životní styl. Žije u potoků, kde ční z vody kamení.

hodnocení

Ano, to je on, děkuji. Říčka je to malá, v těch místech hodně kamenitá a prudce teče, byl ve svém živlu, poskakoval a něco lovil.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]