Nejste přihlášen/a.
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Přesně, jak popsal juraja.
Věší se na podzim a začíná jen pomalu přikrmovat, aby si ptáčkové zvykli a naučili. Je dobré ale neustále krmit, neustat v lednu, únoru. Já objednávám na Zoohitu 5 kg pytle směsi i 5 kg slunečnice + míchám s ovesnými vločkami a vše jsem zkrmila. Drobotina si zvykne na pravidelný přísun a potom když nenasypete, nic nenajde v krmítku, tak má problém /stres/ hledat někde jinde. To jsem někde vyčetla.
Jinak doporučuji najít vhodnější místo, nedostupné pro kočky. Ptáci budou ohrožováni.
Mám pověšené na zdi garáže, pod převisem, visí tam dřevěný žebřík, tak na něj sem zavěsila. Rozpadlou stříšku jsem nahradila prknem a na něj stále sypu. I při hustém sněžení bylo krmítko bez sněhu a krmivo suché.
Na Vaše krmítko zafouká vítr sníh a na ploše bude mokré krmivo, případně i zamrzne. Koule věším na hřebíky, na věšák na prádlo a různě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.