Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Korela vstává v 6 ráno

Od: beznadejne odpovědí: 11 změna:
Dobrý večer, doma vlastim čtyřletou korelu která v šest ráno řve bohužel do jiného pokoje ho dat nemůžu protože máme doma kočky.(bwt už jsme chtěla dat kočkám oběd xd) Tak že mate nake rady co stim dělat? Aby neřval . Pomůže kastrace?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Upravte si denní režim a vstávejte v 6 ráno. Na tomto čase probouzení se a vstávání není vůbec nic divného a špatného. Divné jsou v dotazu jiné zmínky. Když si pořizuji do bytu jakékoli zvířátko, chci, aby se cítilo co nejlépe. Pořídit si zároveň kočky a korelu je asi možné, ale předem musí majitel vědět, že kočky i korela budou i přes den velmi omezené v pohybu. Naše andulky si kdysi vesele létaly celým bytem... A hlavně se mi nelíbí slovo mrcha v původním nadpisu otázky. Mít domácí kamarády a veřejně jim říkat mrcha?

iksiks
hodnocení

3x

Stáhnout, rolety, žaluzie a klec ještě něčím přikrýt, aby měla korela co nejdéle tmu.

hodnocení

3x
Kastrace vám určitě pomůže, budete daleko klidnější a míň vzrušivá.

liska5
hodnocení

2x

Brzo budeme posouvat na letní čas, tak to bude 7. A to už jde, ne? :-D

A příště si pořiďte třeba chameleona. Ten nevydává žádný zvuk a taky umí být přítulnej.

hodnocení

2x
No jo, ona si korela žije po svém a ne tak jak chci já. Hrůza.
Ovšem nejlepší bude, přizpůsobit sebe, nikoliv ptáka který z toho jaksi nemá rozum a je tak od přírody navyklý.
Kohout taky začne kokrhat hnedle po ránu.
Takže si z korely udělej budíček. Když začne, tak vstávat a cvičit.

asd1
hodnocení

2x

Nic, vstávat taky v šest.

Pořídit si ptáka a divit se že vstává se sluncem... *smich*

hodnocení

0x

Mít korelu místo budíka a vsát v šest *slunce*. Těžko ji naučíš vstávat později.

hodnocení

0x

Pokuste se najít někoho, komu to vadit nebude. Moje maminka ji kdysi dávno také měla a na nějaké extra "řvaní" si nestěžovala a já si toho také nevšimla. Naopak byla velmi přítulná a klidně mamce seděla na hlavě na natáčkách. Byla s ní legrace. Třeba se jí něco nelíbí, ale píšete, že jí jsou 4 roky. To ji máte tak dlouho, nebo jste si ji pořídil teď? A jestli ji máte tak dlouho, tak jak se chovala předtím, že Vám to nevadilo? O kastraci ptáků, jsem ale neslyšela. Ale já také nevím všechno a hledat se mi to nechce.

72mona
hodnocení

0x
Ranní ptáče dál doskáče;)
Pomůže co nejvíc zatemnit, ale i tak to nebude stoprocentní. Ony tyhle potvůrky začínají být aktivní s prvním světlem.
Bohužel na tohle se musí myslet už v případě, když si jakékoliv zvířátko pořizujeme. V ložnici by být nemělo nic, pokud možno. A ptáček, který spí tak napůl, už vůbec ne. M.

makk
hodnocení

0x

Udělat tmu nebo jí dát čepici (něco jako používají sokolníci).

hodnocení

0x
My měli doma Roselu. Stačí přes klec večer hodit hadr a pták má klid.
On už si o to večer sám říkal. Jak chtěl spát začal řvát dokud jsme ho neprikryli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma korela

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]