Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda nevíte,jak odnaučit psa značkovat doma, na rozích nábytku atd. Je mu 5 let a nejde nám ho to odnaučit, i když je třeba potrestán, udělá to zase. Už nevíme, co s ním.
Děkuji
Myslím,že jste málo důslední,pronásledovala jsem naše štěně 3 měsíce,než přestalo,ale Vašemu hafákovi je už dost na to,aby věděl,co a jak. Ve ZVERIMEXU mají lahvičku,která obsahuje tekutinu,kterou psi nesnáší,ta se stříká tam,kde nejčastěji dochází k "nehodám".Zároveň se prodává to samé,ale s opačným efektem.A to tím,že stříknete tam,kde chcete,aby pes vykonal potřebu.Nesmrdí to,ale mě osobně ta vůně doma v obýváku vadila,zkuste...Název si již nepamatuji,ale prodavači budou vědět.Stálo to asi 150kč
Tohle asi nebude jednoduché. Kdysi dávno, pes, který byl u nás na návštěvě, crbnul svoji značku na závěs u balkonu v kuchyni. Protože o takových značkách vím svoje, závěs jsem po odchodu návštěvy šoupla do pračky, usušila na slunku na balkoně a vyžehlila. Když jsem závěs pověsila, můj pes měl snahu to místo přeznačkovat. Byl kravál veliký, ale co je horšího, každý pes, který vstoupil do toho bytu se kolem toho rožku vždycky začal motat. Trvalo to velmi dlouho a bylo to neuvěřitelné
Jediné co mě napadá, koukněte do archivu, kde radím, jak psa odnaučit čurat ve spojení se ztrátou autority a šéfováním. :D Ale obávám se, že pejsek to má příliš zažité a hlídat ho každou vteřinou nepůjde. Snad bych na ta místa stříkla hodně ředěný čpavek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.