Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výška mého psa v dospělosti?

Od: lulinka727483 odpovědí: 3 změna:
Zdravím, mám pejska, fenu, je jí teď čerstvě 10 týdnů, váží 6 kg a má 33 cm v kohoutku, zajímalo by mě jak velká by mohla být v dospělosti, přikládám fotku
Výška mého psa v dospělosti?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Je to kříženec, takže přesněji vám to nikdo neřekne. Vzhledem k tomu, že má v tomto věku přední nohy statné a tlapky spíš velké, nebude to prcek, ale pes střední až větší velikosti. Ovšem ty nohy mohou vypadat statně jen na fotce, kde to, co je v popředí, vypadá větší. Ida

hodnocení

2x

Víte jistě, ža má 10 týdnů? Přijde mi, že bude trochu starší. Nevidím ji v pohybu, ale jak drží hlavu a uši, typla bych na více.

hodnocení

1x

Když vidím to křeslo na kterém si trůní tak to nebude žádný prcek. Taky nevěřím, že je jí 10 týdnů ale vidím v ní kus Huskiho a to jsou pořádný chlapáci.. Takže 30kg a více.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]