Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Morče sežralo igelit, co můžu dělat?

Od: xlejlax odpovědí: 4 změna:

Hezký večer,

moje milovaná morčinka snědla kousíček igelitu z obalu od sena. Mám ji dlouho a tohle je poprvé, co se něco takového stalo, tak nevím, co s tím. Dala jsem jí jablíčko a hodně sena, aby to zajedla. Můžu pro ni ještě něco udělat? Mám hrozný strach, aby se jí něco nestalo. :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já myslím, že to normálně přežije bez následků. Máme králiky i morčata a už několikrát se stalo, že sežrali

, nebo rozkosali kdeco linoleum na podlaze kotce a pod - naposledy tam manželka zapomněla rozprašovač se Sanytolem, ty potvory to rozkousaly a nestalo se jim vůbec nic

hodnocení

1x

Pokud malý kousek, nebude jí nic (prostě to vyloučí - stejně jako jiné nestravitelné věci). Pokud by se tím přímo nacpala, bylo by to horší.

xlejlax
hodnocení

To jste mě trochu uklidnil, moc děkuji. Já mám hrůzou stažený zadek, aby byla v pořádku...

hodnocení

0x

Pokud se jednalo o malý kousek, nic se nestane. Morčeti nesmí být přístupné jakékoli igelity. Nejhorší snad je igelitová taška či obal se senem. Morče se snaží dostat k senu a tašku hryže. To může morče i zabít. Na igelity a kabely je nutno při chovu morčete dávat pozor.

*houpy*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]