Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boj s psími exkrementy - jak na ně?

Od: maryjackie odpovědí: 18 změna:
Dobrý den,
Máme vesnici ve velmi málem meste, úplně na konci, kudy se chodí na pole a do lesa. To znamená,že celé město chodi venčit své psy sem a jelikož jsou tu samé domky, jsou to sami velcí psi. Jezdíme sem na víkendy a vždy po týdnu mraky hoven pred domem. Bohužel panicky je jedno,zda tu někdo bydlí nebo ne. Teď jsme tu 3 tydny a je vidět,že je někdo doma. I tak máme porad hovna pred dveřmi.
Moje otázka - da se to nějak eliminovat? Jak zařídit,aby sem nechodili psi kadit? Je nějaký odpuzovac,který bych měla po ruce? Ocet,jarova voda,nevim,cokoliv? Už jsem fakt zoufalá. Uklízím to tu denne a uz me fakt nebaví sbírat cizí bordel...
Děkuji.
doplněno 13.03.21 16:52: OPRAVA: Máme DUM na malém městě.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vinnca
hodnocení

3x

je to marny, je to marny...vzit to teply ho*no psíkaa rozetrit ho majiteli na cunu...viz supervaclav:

Jo,tak to fakt borec! "Pomsta" zezadu a pak zdrhá,jak blechy z přejetého psa. Asi drsňák...*smich2*

leu
hodnocení

1x

Co dát ty posbírané hovna na hromádku na viditelné místo a napsat tam k tomu cedulku, aby si ty připravené hovna někdo odnesl domů. Možná je to konečně trkne.

joudic*
to urcite, vsichni se hned chytnou za nos a uklidi i tu hromadu a uz nikdy tam zadne hovno nebude.. a zili stastne az do smrti hhh
leu

Tak asi jenom drsňák by tam nechal zase vysrat svého psa. Když by viděl, že hovna kolem baráku někdo uklidil a že mu to asi vadí. Tak bylo myšleno.

floro*
hodnocení

1x

Jestliže tam chodí lidi pravidelně, opravdu udělat tu hromádku na viditelné místo s tabulkou s trefným a vtipným textem. To je dobrý typ.

Za druhé, vykopat hovínka přesně na cestu. Vaše nejsou a ti borci, co je tam nechávají, tak buď si všimnou a dojde jim to a nebo si to odnesou na podrážce. Bohužel lidi jsou v tomto opravdu neskuteční a jakákoliv cedulka jim je u háje...

zaseja
hodnocení

0x

Je to trošku chaotický dotaz, nevím, jak může být VESNICE V MALÉM MĚSTĚ, celé město sem chodí venčit psy, ale jelokož JSOU TU SAMÉ DOMKY, jsou to velcí psi, ale já pochopil, že k vám chodí venčit psy ti lidé z města.

Pokud jsou ty hovna na vašem pozemku, tak číhat za oknem, vyfotit a majiteli vynadat, poku jsou na obecním pozemku, tak zajít na úřad a ať zajistí pravidelný úklid, peněz na to mají dost.

maryjackie
hodnocení

Promiňte,psala jsem to po návratu z procházky domu, kdy se objevila 4 nová hovna. Takže jsem byla naštvaná a do toho mi tu vriskaly děti, tak jsem to po sobě nesetká.
Oprava: mame DUM v malém městě. Tím,že jsou tu domy a ne jen byty, tak si lidé mohou dovolit velke psy. Velcí psi = velke hromady exkrementu.

hodnocení

0x

Vyhledejte spojení "odpuzovač psů" a vyberte si, který vám vyhovuje. Nabídka je slušná.

maryjackie
hodnocení

Myslela jsem něco,co muzu použít hned a nemusim cekat,až dorazi objednávka.

Když to chcete hned, tak to posypejte pepřem a bude to vyřešeno !

kare
hodnocení

0x
Postavte hradby kolem Vaší vesnice.
Snad se díky tomu situace zlepší, paničky budou kálet jinam a psi nebudou dělat bordel :)
doplněno 13.03.21 17:17: I když podle nadpisu bych měl ještě jednu možnost :)

youtu.be/...

mate59
hodnocení

0x

U nás na sídlišti všichni pejskaři sbírají a trávníky občas i chodníky jsou furt plné hoven a smradu.

hodnocení

0x

Přírodní odpuzovač na psy a kočky – vyrobte si doma zebabytips.wordpress.com/...

liska5
hodnocení

0x

Já bych to sypala pepřem. Ta místa, kam chodí nejvíc. Aspoň, když je sucho. I tak to bude pepře!

Dnes ráno jsem zrovna dostala vynadáno, že mi ta ho.na vadí. Takové exponáty, zrovna, kde mám svou minizahrádku u zadního vchodu. Kolem šel akorát pudl s paničkou na vodítku a počůral mi obrubník, tak jsem se nechala slyšet,ať si ty psy vodí k lesu, že je to tu plné exkrementů. Paní to vztáhla jen na sebe a svého pudla a pustila se do mne a ještě láteřila když už jsem byla dávno za rohem...

maryjackie
hodnocení

Dekuju moc,zkusím to.

liska5
hodnocení

0x

Já bych to sypala pepřem. Ta místa, kam chodí nejvíc. Aspoň když je sucho. I tak to bude pepře!

Dnes ráno jsem zrovna dostala vynadáno, že mi ta ho.na vadí. Takové exponáty a zrovna, kde mám svou minizahrádku u zadního vchodu. Kolem šel akorát pudl s paničkou na vodítku a počůral mi obrubník i lezoucí krokusy, tak jsem se nechala slyšet, ať si ty psy vodí k lesu, že je to tu plné exkrementů. Paní to vztáhla jen na sebe a svého pudla a pustila se do mne a ještě láteřila když už jsem byla dávno za rohem...

Sorry, vyskočilo dvakrát. Po opravě platí tohle druhé.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

udelal bych si cas a pekne to hlidal, pokud nekdo pujde a pes se bude chtit vykadit tak mobil a zacit nahravat, pak panu praseti rict ze pokud to neuklidi tak volam cajty

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]