Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objeveno ve varicim se vyvaru hoveziho masa a celeru a cibule, co to muze byt?

Od: xfreeman odpovědí: 4 změna:
Objeveno ve varicim se vyvaru hoveziho masa a celeru a cibule, co to muze byt? #2
Objeveno ve varicim se vyvaru hoveziho masa a celeru a cibule, co to muze byt? #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

senior
hodnocení

1x

Nějaký uvařený brouček.

Špatně jste suroviny očistili.

Z tohodle si hlavu nedělejte.

liska5
hodnocení

1x

Je to jeden z mnoha druhů drabčíka. Coleoptera Staphylinidae. Tenhle žije v listí, kůře, mechu, dřevě, v houbách - asi se tam dostal schovaný v zelenině.

kare
hodnocení

0x
Víme co to není, hovězí maso, celer ani cibule...
*smich* že by brouk, co se rád koupe a fotí?
Můj tip je třásněnka, ale asi jste ji moc vařil.

xfreeman
hodnocení

tak diky za odpovedi, celer byl okrojeny bez vykorinku na vetsi kostky z minula, kdy jsem ho vytahl z mrazu. Cibule byla v lednici a loupal jsem ji cerstve, mozna to mohl byt uvnitr. Maso bylo vytazene z mrazu zabalene ve folii na porci, po vytazeni a rozmrazeni jsem ho oplachoval od krve, tak asi z masa vylouceno. No zahada, ale rikal jsem si, jestli to neni nejaky parazit v hovezim mase, vypadalo to dost neurcite. No diky za odpovedi, vysetrovani pripadu se odklada pro nedostatek informaci zpusobu pruniku pachatele, pricina smrti uvarenim, amen :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]