Dobrý den, náš normálně mírumilovný pes začal zničehonic vyjíždět, večer a kousat všechny psy v okolí. Už je starý, je mu čtrnáct let. Přijde mi to divné, spíš bych očekával opak. Je to normální? Čím to je? Jak ho to odnaučit? Děkuji
"Bohužel, veterinu navštívit nemůžeme kvůli pandemii" Cože to? Já byl u veta minulý týden,čistit ohařce uši. Je to otázka,ke které jsem se nechtěl vyjadřovat,není to dobré. Ale teď jste mne nadzvihla! Padejte k vetovi,ten pes má problém. V lepším případě zestárl a je nevrlý dědek,v horším má zdravotní problém,který ho oslabuje a tak to maskuje agresivitou. Ale to už Vám tu napsali jiní.
Je možné, že špatně vidí nebo slyší. Proto vyjíždí dříve, než to udělá jiný. Nic ho neodnaučuj, drž ho dále od psů a uklidňuj ho. Je možné, že nebrání sebe, ale tebe. Bojí se o tebe.
psi
Ne, to že chrání mě je vyloučeno, protože když ho chytám tak občas štěkne i po mě. Jinak to, že špatně slyší je možné.
Zdravím. Je nejdřív potřeba zjistit, proč to dělá. Pokud má bolesti, drží si od ostatních odstup tak, jak umí, aby nebyl napaden, když je oslabený. A navíc starý. Bude vhodné začít veterinou. Řekla bych, že to bude zdravotní problém. Ida
psi
Bohužel, veterinu navštívit nemůžeme kvůli pandemii.
Zdravím. Náš 14letý jezevčík se takto začal chovat v lednu, žádné zdravotní problémy nebyly vidět, žral, pil normálně, na veterine zjistili zánět močáku, prostě měl bolesti a jinak to najevo neuměl dát. Takže já se přikláním k návštěvě lékaře, a to můžete i teď. Naše vet bere normálně. I v okresním městě fungují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.