Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tohle stipanec nebo nějaká vyrážka?

Od: jakubb* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli je možné aby tenhle "štípanec" byl od štěnice? Nebo od nějakého jiného hymzu? Uvažujme tak, že tam nikde není vpich. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli po štěnici je vpich. Na jednu stranu tomu nerozumím. Před vánocemi 2020 jsme se nastěhovali do nového domu, který jsme postavili. Tak že by se tady vyskytly štěnice? "stipance" se mi začaly objevovat tak okolo ledna.. Většinou 2 u sebe a někdy tomu tak nemuselo být.. Na fotce je vyfoceny "stipanec" na noze. Děkuji za všechny rady
Je tohle stipanec nebo nějaká vyrážka?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Na štěnici to nevypadá. Spíš, jestli kožní plíseň. Ta tvoří fleky, které se následně jeví, jako stříbřité jemně šupinkaté a mohou svědit. Potírejte to jablečným octem a přestaňte jíst sladkosti a pít slazené nápoje a vynechte bílé pečivo. O to víc jezte zeleninu. Jak jste na tom s krevním cukrem? A mezi prsty na nohou nemáte svědění? To spolu souvisí. Nebo takto reagujete na nějaký materiál v novostavbě. I nábytek i koberce vyzařují chemii, než ji vydýchají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]