Nejste přihlášen/a.
Mám takovou hloupou otázku. Mám svého prvního hada , užovku červenou, mám ji pár dnů, je dospělá. Zbaštila před cestou ke mě čtyři myši. No a dneska vykonala svou potřebu. jenže jelikož jsem to viděla poprvé, tak mě dost překvapilo množství a taky že to vypadalo na pořádný průjem, tak by mě zajímalo, zda je to normální, že je toho vcelku pěkná hromádka a dost tekutý stav...
Doufám, že je s ní vše v pořádku. Vím, že je to asi zvláštní otázka, ale budu ráda za něcí vysvětlení, zda to tak má být. Děkuji.
Mam jen zkusenost se svoji 15ti letou uzovkou cernou, kterou mam od mladatka. Ta moje defekuje tyden po nakrmeni. Mnozstvi podle toho kolik sezrala a smradu ze to clovek pozna jen otevre dvere od bytu. Stolice je ale pomerne tuha, to co je tekute je moc. Pokud je stolice cela hodne ridka, muze to znamenat nejake onemocneni. Ptej se spis na ifaune, tam je teraristu hodne.
Děkuji! Zkusím tedy ještě tu ifaunu. S tím smradem souhlasím, to bylo hrozné, ale s tou hustotou si nejsem jistá, snad jí nic nebude, ale musím to asi řešit hned.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.