Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od koho je tento štípanec?

Od: kocourmikes odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
tento problém mě trápí už pár týdnů, ne-li měsíců... tak jednou za týden na sobě najdu tak dva štípance, nejčastěji na paži či předloktí. Je to vždy jeden kousanec, takže bych štěnice vyloučil, jediné co jsem zde před měsícem našel byla pisivka, ale nikde jsem nevyhledal zda-li pisivky štípou. Někdy se mi stane že mám štípanec jen co vyjdu z venku a sundám ze sebe oblečení, někdy když vstanu a někdy to vyraší během práce na počítači... Nevím si vůbec rady :(
Byl bych velice rád za pomoc *srdce*

Od koho je tento štípanec?
Od koho je tento štípanec? #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

3x

Zdravím. Podle vaší poslední fotky bych řekla, že se nejedná o štípanec, ale o "nějakou kopřivku", kterou si sám uškrábnete, takže se objeví krev. Každý štípanec má "vpich". Na vašich fotkách žádný nevidím. Ida

kocourmikes
hodnocení

Zde ještě přikládám detailnější fotografii štípance z předloktí

Od koho je tento štípanec? #3

liska5
hodnocení

0x

To nemusí být štípanec. Někdo má takhle třeba i reakci na kontakt s planými neštovicemi, někdo lehké impetigo. Prostě drobný zánět. Na ten je dobrý B- komplex, Fe železo a Zn zinek ve stravě a vynechání cukru a sladkých nápojů. Potírala bych propolisem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]