Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přivolání

Od: annasouckova odpovědí: 2 změna:
Dobrý den já mám 11ti měsíční štěně a krásně poslouchá dokonce s ním dělám agility,kynologi,canicross a občas weight pulling takže má hodně pohybu jo a teď k tomu. Pejsek umí hezky ke mně i když vidí malého spa tak prostě přijde ale když vidí nějakého velkého psa tak za ním prostě musí běžet poradí prosím někdo jak odnaučit jo jinak je to obří plemeno a zatím má 41kg

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Musíš vymyslet něco, čím bys byla lákavější, než něco, co se mu líbí. To chce trpělivost. Všechno bude, je to mladý pes a pro něho je všechno zajímavější. Děláš to moc dobře, když už děláte všechno, co píšeš. Jen vytrvej!

sipsin
hodnocení

0x

Pozor na ty aktivity a nadměrnou zátěž, když píšete, že to je velké plemeno. Ti psi mají kolikrát ve stáří problémy už jenom sami se svojí váhou.

Klouby se u štěněte vyvíjejí a zátěžové aktivity mohou způsobit degenerativní změny na kloubních chrupavkách.

Takže nepřepínat, nenutit skákat, tahat, abyste ve 4 letech neměla chromého psa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]