Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štěňátka kavkazana

Od: danek12 odpovědí: 9 změna:
Dobrý večer kdy se rodí štěňata kavkazana měl bych zájem děkuju

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Už máš nastudované plemeno?

hodnocení

3x

Ptám se stejně jako sépi: už máš nastudované plemeno? ireceptar.cz/... Víš kolik takové štěně stojí? Znáš měsíční náklady na tak velkého psa? Pořizovací cena, kvalitní žrádlo, veterinář-očkování a problémy, Chovatelské potřeby, atd. Co ten pes bude dělat celé dny, když ty budeš ve škole a mít své povinnosti? Jakože ho vezmeš 2x denně vyvenčit na vodítku? Neblázni!

AKdyž už jsme v tom snění, jak by se ti líbil moskevský strážní pes? hellosandy.cz/... Tehle, Cituška na fotce, je mé sestřenice.

doplněno 20.02.21 09:57:

Ještě k tomu všemu jsem zapmněla dodat, že rok má 365 dní a to celé násobeno deseti. Ani jeden den za 10 let, nesmíš vynechat! Uvědomuješ si to? Kde budeš ta 10 let?

Štěňátka kavkazana

hodnocení

2x

Nevím zda je to u všech Kavkazáků stejné ale naše fena má šanci na březost koncem březnu a pak na konci září.Kavkazákům se věnuji 15 let. Mám doma dva. Toto plemeno je krásné ale každý si ho nemůže pořídit.,není pro začátečníky.Je třeba si uvědomit že tento mazlíček naroste není to žadné malé plemeno.Moje fena má výšku 75 cm a váží 70 kg,pes má výšku 89 cm a váží 92 kg.Moji mají dlouhou srst a je třeba česat a česat a česat.Potřebují větší zahradu,jsou dobří hlídači,jejich obrana schopnost je velká,tento pes dokáže však dokáže zadávit i medvěda,je ostrý,oddaný,má isnstink zaútočit pokud to tak vyhodnotí. Tato rasa potřebuje výcvik nenaučíte ho stopu ani nějakou vyšší poslušnost - výcvik je jiný než třeba u německého ovčáka - těm jsem se věnovala 20 let.

Tak já se jednou na výstavě seznámil s 100 kg kavkazákem a i přesto, že se zvířaty obecně vycházím a nemám z nich panický strach, tak jeho zastrašení osoby , která se k němu přiblížila na méně než 5 metrů bylo jednoznačné. Podle mne takovýto tes jednoznačně nepatří do rukou majitele, který nemá předchozí zkušenosti s výcvikem či prací se psy.

sisin
hodnocení

1x

Na to odpoví chovatel, který ví, kdy fenku připustil a spočítá si datum porodu.

Pokud jste finančně za vodou, tak si ho pořiďte, pokud trošku bojujete s penězi, se zaměstnáním, tak jděte od toho a vyhlídněte si malého, s menšími nároky na krmení.

Je to zrůdnost, co se dnes děje a jestli to trošku sledujete, tak bude jenom a jenom přituhovat.

Nebude dostatek potravin pro lidstvo a natož pro naše 4nohé přátele.

Už dnes mi kočka nechce žrát žádné kapsičky, konzervy, kvalita se šíleně zhoršila, je to snad z molitanu. Samá kukuřice, síója, popel. Ani kvalitní masové nežere, čuchne k tomu a něco z toho cítí.

Pro nás se plánuje protein z červů a kobylek.

hodnocení

1x

V této době co děti nechodí do školy tak je o mnoho víc psů na sídlišti. Děti se doma nudí a tak jim rodiče pořizují kamarády.Až začne normální režim to zas bede pejsků u popelnic a plné útulky.Když vidím takovou 13letou dívenku jak jí táhne velký pes a ona na něj nemá sílu tak bych někdy s chutí propleskla rodiče.Lidé stále nechápou že pes není hračka a čím dál víc si ho polidšťují. Nechápu...

danek
hodnocení

No já chodím do práce a plát mám dost velkej a psům rozumím já už kavkazana měl vím co mě čeká pomůže mi když Budu potřebovat můj tátw tát se psama umí zná kavkazany pitbuly takový psí i cvičil takže tak a co se týče žrádla mi kupujeme jen ty kvalitní ne ty co člověk kopí v jednotě ale kupujeme kvalitní a každého psa co SME měli dostával kvalitní granule a navíc minimálne jezdím do přírody takže pro psa bomba a mám barák z velkou zahradou takže asi tak naschle

@danek - já už kavkazana měl vím co mě čeká

Ano? A proč se tedy ptáte "jak velký stisk má kavkazan" ? *smich* poradte.cz/...

danek
hodnocení

Protože mně to zajímá nemůžu se snad zeptat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]