Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč moje kočka dělá divný věci

Od: uuuz odpovědí: 5 změna:

Dělá věci, jakože přijde s provázkem v puse ať si jdeme hrát, nebo když přijdu domů nebo ráno mě zdraví, umí sedni a dělá samý kraviny. To chápu, ale nechápu tohle:

1) dává si ponožku do jídla (to je jedna hračka)

2) když ukradne kus rohlíku, třeba půlku, tak si ho dá do misky s vodou

3) svého plyšáka si dává k záchodu a našla jsem ho i v záchodě

4) záchod si čistí extremně. Zevnitř, zvenku, zvrchu packama, z boku, před záchodem

Nikdy to nepomíchala (že třeba rolhlík do jídla) a nic jiného tam než tyhle věci nedala :D

je ji 5 měsíců

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

6x

To nejsou divné věci, je to projev inteligence. Má své rituály a zjišťuje, jak věci fungují.

Starala jsem se o kotě, které to mělo podobně. Teda k rohlíku se nedostalo, tak nevím, jestli by ho házelo do vody;)

Plyšáka (krysu z IKEA) zásadně chodilo venčit do záchodku - po skončení hry, drobnější hračky si nosilo k miskám s krmením (možná chtělo společnost;)) a do vody zásadně strkalo granule, které ukradlo psovi. M.

break
hodnocení

4x

Zcela normální. Můj kocour měl plyšovýho myšáka. Spal s ním, hrál si s ním, když se najedl, tak ho dal do misky ke žrádlu a k vodě. Potom ho nosil i na záchod... Prostě i zvířata chápou určitý potřeby.

Předpokládám , že bydlí sám a nemá jinýho kamaráda.

terezzz
hodnocení

3x
Tak zkušenosti s kočkama úplně nemám, ale můj typ je že ty věci dělá protože je malá a dělá kraviny :)

koca
hodnocení

1x

Podle mne vaše kočka není divná, ale úžasná.

hodnocení

0x

Naše kočka chodí koupat do misky s vodou plyšáka krysáka. Vykoupe ho a pak ho odnese na suché místo. Nejraději na deku na gauči. :-D S tím weckem se to má tak, že zahrabává stopy po sobě, aby nikdo nevěděl, že tam byla. Zevnitř i z venku. Pes, rozhrabává a otírá tlapky, aby všichni věděli, že tu byl. :-D Máte kočku, které to pálí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]