Ahojky,včera večer jsem si přivezla domů půl roční fenku,je bez PP,protože je menší než obvykle (a snad i proto mi doporučili aby neměla štěňata..).Strašně jsem o tomto pejskovi tužila,ale včera to přišlo jak rána z čistého nebe.Kamarádka ho dostala o den dřív -ale špatný dárek-má ráda kočičky...Chtěla jí dát do útulku a tak jsem si ji raději vzala.Pár rad tašku věcí a to je vše co o pejskovi vím...Neznáte někdo nějakou stránku,kde se zabývají tímto plemenem,poradí co a jak..Já jsem tu nic zatim nenašla ..A nebo, kdo je majitelem ,kdo poradí?Problémy myslím nejsou,jen nevím jak ji naučit na tu bedýnku čůrat a jak často venčit...No ,prostě každá rada dobrá.Moc děkuju Nenynka
nejen internet je zdrojem informací. Osobně dávám přednost knihám - zejména pokud jde o příručky typu"jak na to". Takže doporučuji projít všechna možná nejbližší knihkupectví a antikvariáty a hledat literaturu o psech všeobecně, případně specializovanou na rasu, kterou máte doma. Bude toho jistě dostatek.
na bedynku ji neuc pes neni kocka spis ji nauc chodit ven cim casteji tim lip ,ale pes po roce staci 3krat v den .nejlepsi krmit je vecer jak osobne krmim okolo 22 a jednou denne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.