Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boloňský pejsek

Od: nenynka* odpovědí: 2 změna:
Ahojky,včera večer jsem si přivezla domů půl roční fenku,je bez PP,protože je menší než obvykle (a snad i proto mi doporučili aby neměla štěňata..).Strašně jsem o tomto pejskovi tužila,ale včera to přišlo jak rána z čistého nebe.Kamarádka ho dostala o den dřív -ale špatný dárek-má ráda kočičky...Chtěla jí dát do útulku a tak jsem si ji raději vzala.Pár rad tašku věcí a to je vše co o pejskovi vím...Neznáte někdo nějakou stránku,kde se zabývají tímto plemenem,poradí co a jak..Já jsem tu nic zatim nenašla ..A nebo, kdo je majitelem ,kdo poradí?Problémy myslím nejsou,jen nevím jak ji naučit na tu bedýnku čůrat a jak často venčit...No ,prostě každá rada dobrá.Moc děkuju Nenynka

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahoj,

nejen internet je zdrojem informací. Osobně dávám přednost knihám - zejména pokud jde o příručky typu"jak na to". Takže doporučuji projít všechna možná nejbližší knihkupectví a antikvariáty a hledat literaturu o psech všeobecně, případně specializovanou na rasu, kterou máte doma. Bude toho jistě dostatek.

Hezký den.

piter*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

ahoj

www.cz-pes.cz/atl/...

neco je tady

na bedynku ji neuc pes neni kocka spis ji nauc chodit ven cim casteji tim lip ,ale pes po roce staci 3krat v den .nejlepsi krmit je vecer jak osobne krmim okolo 22 a jednou denne

jinak na intenetu najdes vse

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]