Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
koupila jsem 4 leté kočce pastu na odčervení,váží asi 4kg. Píšou dát 1ml pasty na 2-5 kg,ale pasta má 4ml,tak co s tím zbytkem? Má se odčervování opakovat a zpotřebovat celou pastu a jak často? Děkuji
Pokud se jedná o čistě domácí kočičku, použijte cca 2,5 ml pasty a zbytek tedy bohužel vyhoďte nebo darujte, a opakujte po cca 6 měsících nebo druhá možnost použijte 2 ml, po třech měsících zbytek dávky a poté až po půl roce celé znovu. Pokud se jedná o venkou číču, tak pastu rozdělte na půl, použijte tedy 2 ml a zbytek použijte po zhruba 3 měsících, tzn. opakujete odčervení 2ml každý třetí měsíc (venkovní kočky se odčervují častěji).
Já jsem koupil stejný přípravek a mám ho v takové dávkovací stříkačce.
Byl k tomu i příbalový leták s popisem.
Podle váhy kočky nastavíš na pístu doraz a tím určíš velikost dávky přípravku. Pak to musíš dostat kočce do tlamy. Zbytek si uschováš na použití při příštím odčervení.
Pokud jsi u kočky našla nějaké červy, tak odčervuješ po 14-ti dnech a potom podle přípavku po 3měsících nebo po 6měsících. Ale to všechno je napsané v návodu. Přečti si ho v klidu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.