Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Caniverm pasta dávkování?

Od: hankas® odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

koupila jsem 4 leté kočce pastu na odčervení,váží asi 4kg. Píšou dát 1ml pasty na 2-5 kg,ale pasta má 4ml,tak co s tím zbytkem? Má se odčervování opakovat a zpotřebovat celou pastu a jak často? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanaka
hodnocení

3x

Pokud se jedná o čistě domácí kočičku, použijte cca 2,5 ml pasty a zbytek tedy bohužel vyhoďte nebo darujte, a opakujte po cca 6 měsících nebo druhá možnost použijte 2 ml, po třech měsících zbytek dávky a poté až po půl roce celé znovu. Pokud se jedná o venkou číču, tak pastu rozdělte na půl, použijte tedy 2 ml a zbytek použijte po zhruba 3 měsících, tzn. opakujete odčervení 2ml každý třetí měsíc (venkovní kočky se odčervují častěji).

hodnocení

Kočička je většinou venku,ale když mrzne tak spí doma,ale v TV dávali, že se má dát půl dávky a půl po deseti dnech, tak proto mi to nebylo jasné. Moc děkuji za radu :)

pb®

Proč 2,5ml, když se na pastě udává 1ml pro kočku vážící 2-5kg?

hodnocení

1x

Já jsem koupil stejný přípravek a mám ho v takové dávkovací stříkačce.

Byl k tomu i příbalový leták s popisem.

Podle váhy kočky nastavíš na pístu doraz a tím určíš velikost dávky přípravku. Pak to musíš dostat kočce do tlamy. Zbytek si uschováš na použití při příštím odčervení.

Pokud jsi u kočky našla nějaké červy, tak odčervuješ po 14-ti dnech a potom podle přípavku po 3měsících nebo po 6měsících. Ale to všechno je napsané v návodu. Přečti si ho v klidu.

hodnocení

Ano je to ve stříkařce,ale kde to je napsané, že se pokračuje po 3 ,nebo 6 měsících?

Caniverm pasta dávkování?

hodnocení

1x

Pokud je i venkovni-doporučuje se každe 3 mesice odčervit,pokud jen doma-staci po 6 mesicich.Ja mam přesne to same,moje po 3 mes,.nosi a žerou myšky,ta pasta je jedine co zvladnu do nich dostat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]