Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řasokoule v akvariu

Od: evaa odpovědí: 5 změna:

Dobry den chtela bych si koupit rasokouli jelikoz mi prijde hezka na vzhed a neco takoveho by se mi do akva hooodne hodilo. Akorat nevim zda bych ji mohla mit (mam zhruba 15 pavich ocek mali i velci dohromady, 50 litrovou nadrz, svetlo, topeni, vzduchovani, hnojim, zhruba pulka dna je osazena a jednoho ancistrusaka) tudiz se chci zeptat zda by rasokoule v takovychto podminak mohla byt. Predem dekuji za odpovedi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

2x
Být může zcela bez problémů, otázka je zda jí seženete. Je teď všude vyprodaná.
evaa
hodnocení

Kdyz sem byla pred tydnem ve zveraku u nas ve meste meli jich tam tak 5. Ale diky za radu

72mona
hodnocení

0x
Ale jo, vypadá skvěle a může být i v klasickém akváriu. Díky hnojení i rychleji poroste. Jen to chce péči - třeba při výměně vody vylovit, poválet v ruce. Pokud ji necháte dlouho bez povšimnutí, časem se začne rozpadat a zaneřádí vám celé akvárium. Uchytí se na všem. M.
kk*

Dovolím si nesouhlasit. Mám řasokoule ve třech akváriích (dlouhodobě), vůbec o ně nepečuji, doteď mají kulatý tvar, rostou a nepořádek opravdu nedělají.

72mona
Mám opravdu silné nutkání sem dát fotku...no, teď ji stejně neudělám. Takže zatím dám tu těsně po založení (r.2016) - na levé straně je patrná cladophora. V současnosti není patrné nic jiného*frajer*. Ale ono postačí, když si počtete i pár informací (zkušeností) z netu. M.
Řasokoule v akvariu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]