Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uspání psa

Od: egemberg odpovědí: 7 změna:
Dobrý den. Chtěl se zeptat zdali se dá něco koupit na uspání nebo uklidnění psa ale myslím tím hodně uklidnění. Náš pes si nechce nechat ostříhat drápy a mě už nebaví se s ním pořád prát děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x

Než amatérsky uspávat doma psa, tak s ním dojdu na veterinu, kde si s ním poradí a drápky mu ostříhají.

kvetik*
hodnocení

2x

Neblázněte, můžete ho dost jednoduše zabít.

Zajděte na veterinu, vemte sebou koš na tlamu, pevný obojek a podle velikosti psa dostatek lidí na podržení psa, malý pes se dá pevně zavinout do deky a znehybnit. Drápy vet ostříhá. Ale protože to nejspíš bude za pár týdnů potřeba znova, tak budete muset doma trénovat manipulaci. Pes by měl být schopný strpět i nepříjemné ošetření, stříhání drápků, čištění žlázek, kapání do očí/uší apod. Pokud je pes opravdu neošetřitelný, tak vám na veterině navrhnou možnosti.

Doporučuji na facebooku skupinu Jak na drápky, tam vám poradí lidé,kteří tomu rozumí a dokázali i u velmi bojácných a agrasivních psů dosáhnout toho, že pes strpí ostříhání drápků.

hodnocení

0x

Já mu taky sama nestříhám, dokonce bych se i bála, udělá to každý psí salon, teď to bude asi problém, tak jedině a rozhodně ho nebudou uspávat

hodnocení

0x

No, taky byste ho mohl "uspat" ..

mysky
hodnocení

0x
Dojdete za veterinarem!

hodnocení

0x

Jestli je Vam mene nez 15 let, tak reknete rodicum at vezmou psa k veterinari...jinak je kazda rada draha..

hodnocení

0x
To udělají v každém psím salonu za pět minut a cca 30korun. Uspat psa doma by mě teda nenapadlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma uspání psa

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]