Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat rohož na zeď

Od: dvekocky® odpovědí: 7 změna:

Zdravím poradnu, poradíte mi někdo, kde bych mohl sehnat podobnou rohož viz. přiložené foto.

Chtěl bych to dát na zeď za škrabadlo aby kočky neničili malbu když si hrají na škrabadle.

Kde sehnat rohož na zeď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mají to všude (na internetu, ale v potřebách pro zvířata určitě taky), hledejte "nástěnné škrabadlo", "závěsné š."nebo "škrabadlo na zeď". Namátkou jedno třeba tady: spokojenypes.cz/...

Ale jinak si myslím, že jestli potřebujete hlavně zakrýt zeď, tak najdete mockrát levnější řešení, viz rada od Mony :)

hodnocení

děkuji za odpověd, ale já sem v tomhle případě myslel jen tu "hadru" co je z toho sisalu na té fotce. jestli se to prostě někde nedá sehnat v metráži.

Ve zbytcích v prodejně koberců? Tam by mohli mít něco, co se vám bude hodit, Je však otázkou, jestli se to bude líbit kočkám.

hodnocení

3x

Zadejte do vyhledávače spíš "přírodní sisalový koberec", nebo "jutový koberec"

barkotex.cz/... - jeden z mnoha

72mona
hodnocení

0x
Tak já jsem koupila, ale zatím nenainstalovala. V Pepco za pár korun, takový hrubý kobereček. M.
Kde sehnat rohož na zeď #2
hodnocení

to by bylo super, ale muselo by to být na metráž a spíš něco ze sisalu jak je na té mojí fotce. Děkuji každopádně a doporučení.

72mona
No já právě taky hledala, ale nenašla. Nehledě na to, že vše ze sisalu je celkem drahé. Pak jsem se dívala i na koberce...třeba nějaký hrubý běhoun...no a nakonec jsem skončila u toho z Pepco. Mám tři kusy, připevním je nad sebe. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]