Nejste přihlášen/a.
Dobrej den všem ,máme 4.měsíčního yorka a už teď váží 3.8kg ale neni to na něm znát má tři sourozence ale ti teď mají tak kolem dvou kil je možné že se váha tak liší.Krmím ho 3krát denně přesně odvážené dávky akže se nepřejídá je plný života přitom běhá třeba 2hodiny po zahradě ale přibírá dost rychle .jenom by mě zajímalo do kolika ještě hodlá přibrat? nevadí nám to je to skvělý a chytrej pejsek,ale jen se ptám lidí kteří s tokovouto rasou mají zkušenosti jestly takové výkyvy ve váze v rodině jsou v pohodě.Když jsem ho zvážil poprvé tak jsem tomu také nevěřil musel jsem ho převážit asi ještě 3krát.Do kolika takovej pejsek doste.Děkuji za názory předem.
A taky se po čase budete divit, co je s barvou. Máte moc krásného pejska a taky krásnou holčičku Po čase bude všechno jinak. :D Holčičce bude změna trvat déle, ale pejsek se mění barvou tak do 2 let. Já jsem se svou psinkou byla trošku vystrašená, že blbě krmím, že začíná stříbrnět. Taky hodně vyrostla 4,30 kg a je z ní taková stříbrná blondýnka.
Ale zdravá, vet známe jen na očkováním, milá, poslušná, srandista a hlavně Je moje! Jsou to zlatíčka chlupatá.
Občas blbí lidi mají blbé řeči, ale v podstatě z nich mluví závist. Beztak. Poklikejte si do archivu a pohledejte pár rad, které určitě oceníte. A´t se dětem, pejskům i vám daří moc fajn
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.