Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štěně čůrá i do postele

Od: sarikikkina* odpovědí: 8 změna:

*plac*mám tu ještě jeden a dost velký problém*zed*... Miláček rodiny čurá i do:(*plac*postele!A to je něco pro mě... Koberec už přežívám ale*cert*ta postel,NE!A to je zle... Co mám dělat?Není*nevi*to poprvééééé... Pomoooc*bzum*... Děkuji... Š.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

1x

Tak to bude chttít velký bič a malý dvůr! Přerostl vám přes hlavu a ukazuje, kdo je tady pánem. Takže ho vyvedete z omylu a ukážete mu, že pánem jste tady vy. Nedovolíte mu pobývat na žádném vyvýšeném místě (jen v rovině podlahy). Do dveří jdete nejdřív vy a pak pes. Atd. nejsem na to odborník, určitě vám někdo poradí víc podrobností.

sarikikkina*
hodnocení

Jenže to čurání začalo hned jak jsme si ho přivezli domu... Cca to udělal 3-4krát a nemyslete si že jsem zustala*zed*v klidu!Koberec vem to čert ale ta postel mě dokáže rozpálit A kohokoliv jsem se zeptala co má tuto rasu,tak to štěně jim dělalo taky... Tak nevím zda je to v přerustání?Snad časem pochopí kde má čurat,venku mu to nic neříká,pospíchá domu*ee*čurat... Děkuji

hodnocení

1x

dustka má svatou pravdu! *bum*Mladý vám přerostl přes hlavu. Pes šéfuje a předvádí, jaký má vztah k vašemu pelechu. Pohrdá vámi.Je potřeba mu ukázat, kdo je vůdcem smečky a jaká je hierarchie ve smečce a kde je jeho místo *hej*Nikdo nechce ať ho mlátíte ocelovou tyčí. I slovy se dá zmlátit! Viděla jsem jednou babičku, která mlátila děti bílým, vyšívaným kapesníčkem. Děcka řvala, jako o život. :D Je to o hlase a celému postoji. Nedovolit psovi být v čemkoliv první, cokoliv mu prominout, odpustit. Žádné krmení z ruky nebo mlsky jen tak. Žádné krmení ze stoulu. Žádné - sedneš nebo ne. A on sedne nebo ne. K posteli se nesmí přiblížit. Když se něco řekne, tak bez křiku, ale naprosto razantně trvat na splnění. Je zbytečné hulákat. Jen zostřit hlas a donutit ho splnit to, co bylo přikázáno. Chodit na vodítku a chvíli u nohy a takové to sedni, lehni. Je to proto, aby si uvědomil, že se musí poslouchat a kdo je tu pán. Neodpustit! Odpustíš jednou, nepochopí, proč to nejde i podruhé.*bum*Musí znát své místo, hranice. Jinak šéfuje a je nejistý, protože většinou na to nemá, šéfovat. *stop*Nerada, ale občas je potřeba výprask. Ve smečce se Alfa s ním nemastí. Výprask myslím něčím, co mu neublíží. Třeba měkký papuč a v tom případěi fakt křičet. A pak s nim nemluvit, nedat nažrat. :D Kousnutí a počuraná postel, to je už hodně daleko! To už chce velkou razanci. A důslednost! Neodpustit ano chlup! A pak přestane i čutat v bytě. O posteli nemluvě. A nikdy, ani omylem Ty můj chudáčku, já jsem na tebe křikla. Jsou povahy, se kterýma to jinak nejde. Na někoho stačí smutné oči, na jiného tvrdost. A váš je ten druhý případ. Musí mít respekt, jinak si vás nebude vážit! *bum*Vlastně ani nevím, o jaké rase je tady řeč, ale vpodstatě jsem takhle viděla šéfovat aprikotka pudlíka. No, průšvih!

Jednou jsem třicetikilového psa "praštila" výpisem z Telecomu. Prostě něco udělal a já jsem se po něm ohnala tím jedním listem papíru. A on ZAKVIČEL! *smich*

papene*
hodnocení

0x

:)Jak je starý?

Já mám také problém,ale moji feně je 18 a občas to taky udělá doma.

A to má otevřené dveře na zahradu.

*fn*Ale má svůj věk.Tím ji omlouvám.Ale co se dá dělat.

Zakleknu a čistím a čistím*bezim*

Koberec je poznamenán ne jen od ní ale mám ještě 2 holky.*uf*Ty se taky podepsaly ale teď už chodí kam mají.A i v noci si někdy"řeknou"musím ven.Ale to je vyjímka.Než jdu spát tak všichni musí jít ven,a koukám jak každá udělala svoji potřebu.To vy taky děláte určitě.

Ale stejně jsou to zlatíčka.*houpy*

Přeji Vám pevnou vůli*modla*

sarikikkina*
hodnocení

Děkuji;)... Ten náš je ještě 4měsíční štěnátko Chodíme s ním ven,pul hodiny nic 3-4h je venku nic a příjdeme domu,než se otočíme,loužička*zed*Vymácháme čumák,novinama dostane,nic... Říkame si že je ještě malý ale trpělivost dochází*bzum*... Sotva promluvím jiným tonem,mizí a vííí*stop*.. Tak snad někdy už bude líp*uf*...

charlie1366*
hodnocení

0x

čůrání do postele,udělal několikrát můj pejsek taky a to my bylo 4 měsíce,dostal a víckrát už ne.Zdůrazněte,že to nesmí dělat.Nejsem zastánce bití,ale přísnost musí v tomto ohledu být.*palec*

sarikikkina*
hodnocení

Já vím*stop*... To se nebojte že ta duslednost opravdu je... To mám*cert*tmu a řádím.. Do postele prostě nesmí*bum*čurat!Snad už se to zlepší*sok*..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]