Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Králík po operaci nejí

Od: mua odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mam takovy problem kralik je 2 den po operaci (brousili se mu zuby) je to asi jeho 5 operace a je mu 10 let. vubec mi nechce jíst vždycky mi jedl a ted najednou ne za cely den mi snedl 5 malych kousičku rohlíku a trošilinku vody. dneska dostal 4 injekce na podporu travení proti bolesti atd. ja uz nevim co snim delat... poradte mi jak ho donutit jist...prosim

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Na veterině neporadili? Nemám zkušenost s králíky, ale osmáka když nechce jíst, je třeba dokrmovat stříkačkou, do které se natáhne udělaná kaše z Rodicare. Je prý i pro králíky a morčata. Měli by na veterině mít. obchod.kralici.cz/... nebo Recovery plus obchod.kralici.cz/... Zkuste mu nastrouhat třeba i nějakou zeleninu.. Jinak na veterinu. Králík by neměl být bez jídla stejně jako osmáci..

hodnocení

2x
Nojo 10 let je pro králíka už vysoký věk. Doufej že nejí jen pro to, že mu broušení zubů nesedlo a ještě se dá dohromady. Jinou radou ti nepomůžu. I když mám v sezóně králíků na dvoře i 40, takového věku se žádný z nich nedožívá :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]