Dobrý den, včera jsme na stromečku objevili “překvapení.. dovezli jsme si ho kolem 18.12 a až včera jsme si všimli tohoto nehezkého zvířectva... Já vím, že fotka není úplně super, ale hrozně nesnáším pavouky a tohle bylo max co se mi podařilo vyfotit.. pavučinu i pavouky jsme vysáli, vysypali do kosme a ten vynesli, stromek ihned vyhodili z okna k popelnicím.. teď mě ale děsí myšlenka, že je tady někde matka! Nebo nějaká další vejce?
Pavouci nosí štěstí, takže za takový množství pavoučků se z té smůly už nevylížete.
michaelamis
Mela jsem si je tam podle vas nechat? Vim, ze nosi stesti a nezabijim je, ale v tomhle mnozstvi, to se na me neracejte zlobit ♀ A dekuji za odpoved, ktera byla vlastne uplne k nicemu
Ono asi záleží, o jaký druh pavouka jde. Pokud by to měl být pokoutník, tak tam by matka asi chvilku v bytě přežila. Pokud je to nějaký vyloženě venkovní pavouk, tak v bytě zajde. Taky je možné, že jste matku vyhodili spolu se stromkem. Můžete použít nějaký postřik pro klid, a pár dní sledovat podlahu a stěny.
hezký den )
michaelamis
Ja spis doufala,ze jsme maminku nechali ve skolce, kde jsme ho urizli dekuji, sledovat budu urcite
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.