Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nám kočka pořad moci po byte?

Od: zuzanar* odpovědí: 5 změna:

Ahojte vsichni! mam obrovsky problem s nasi osmiletou kockou! mame ji v byte a vsude nam moci, chodi curat i do bedynky, ale ona jak kdyby schvalne chodi i vedle a vsude ucvrkuje. A je ji uplne jedno kde a na co! Uz jsme z toho nestastni! Nedavno jsme ji nechala vykastrovat a dela to porad, dokonce jsem si ji vzala i k sobe domu, protoze ma nase kocka strach z bratra, tak sem si myslela, ze je to psychicke a ona curala i u me doma. Mati ma uz doma cely byt prochcany..a nevime co s ni dal. prosim poradte!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zadejte do vyhledávače Modrý kocouř a poklikejte si tam odbornou radu. Třeba máte záchodek, který se vaší kočce vůbec nelíbí. :D Záchodky s dvířky jsou sice dražší, ale v součtu se to vyplatí. A taky kvalitní stelivo. *hi* A možná, že by ji měl viděd vet. Myslím i moč, kdyby se vám podařilo odchytit. Kočky jsou často nemocné s ledvinami, ale to čurání po bytě ji neomlouvá. Asi by to chtělo odborníka *hej*

zuzanar*

ahoj, dívala jsme se na ty záchodky s dvířky a moc se mi to nezda, nevim jestli by tam chtela chodit. Popremyslim. U veterinare se zdala byt zdrava, ale ledviny jsme ji nekontrolovali. Mela akorat cysty na vajecnikach,ale to uz je pryc, takze tim to asi taky neni, coz jsme si mysela. zkusila jsem napsat jeste na ten modry kocouř, tak diky. Ja uz fakt nevim co s ni mam delat.

papaja*
hodnocení

0x

ahoj kocka muze byt nemocna,zkus donest jeji moc na veterinu na rozbor,kdyby byla moc v poradku,pak to muze byt take zmenou steliva,nevycistenim zachudku,zmenou prostredi ve kterem kocka zila(stehovani)a taky kdyz je kastrace provedena v pozdejsim veku muze ucuravani zustat.My mame stejny problem s kocourem,ale ten je nemocny ma zanet mocaku leci se antibiotiky a pote dietou,ale stejne se mu vzdy po case zanet vraci

haninka*
hodnocení

0x

Jak to dělá dlouho? Co se změnilo v domácnosti? Věnujete se jí stejně jako před tím? Mě začal takhle počůrávat kocour (kastrovaný) skoro všechno a všude, protože jsem začala z práce chodila dost pozdě a on to prostě nesnesl. Můj názor: víc se kočce věnovat a když něco počůrá "dát přes tlamu" a vymáchat jí v tom čumák. Problém s ledvinami semi nezdá. Mě třeba vždycky počůrá postel když u mě spí přítel - prostě žárlí.

petrat*
hodnocení

0x

Dobry den, pokud to neni psychicky problem, nebo Vam nedela naschvaly, tak by se mohlo jednat o nemoc. Ja chovam kocky a mam kotatko 5mesicu stare. Chodilo mi celou dobu na zachodek, ale jednoho dne zacalo mocit i kalet po dome. Byla jsem z toho nestastna, ale pak jsem zjistila,ze je nemocne. Prvni nebyly znat zadne priznaky, jen to moceni mimo wc. Potom se ukazalo,ze kote se nemuze poradne vycurat a tak jsem ho vzala k vetovi a zjistili jsme zee ma mocove kameny a zanet moc.mechyre. Muze tedy byt i Vasi kocicky, ze je nemocna. Pak me napada jeste to, zda jste neudelali pro kocku nejakou zmenu? Napr premisteni wc na jine misto, nebo zmena steliva, take nekdy kocicky jsou moc vybirave a chteji pouzivat perfektne ciste wc, naopak jim vadi nejake pripravky na cisteni, mohu Vam doporucit vycistit wc savem to kocky pritahuje. Jedna moje kocka nechce chodit na pouzite wc, tak ho musim nekolikrat za den cistit ted je to ale uz lepsi nez driv, to byla jeste narocnejsi na cistotu zachodku. Zmena se nemusi tykat jen samotneho wc, kocce kdyz se neco nelibi, tak vetsinou to cloveku vraci prave tim nepouzivanim kociciho zachodu. Znama chovatelka jen kocce neco zakaze napr skakat na kuchynsky stul pri obede a kocka hned bezi a tesne vedle zachodku se ji vykali. Jiny priklad co znam je kocourek ktery se msti majitelum curanim do perin! U VAsi kocicky take hraje roli jak dlouho je vykastrovana, protoze zmena po kastraci prichazi az postupne. Muze bys spousta pricin proc Vase kocicka cura po byte. Snad pozadat o radu odbornika, zkuste napsat email nebo zavolat nejakemu kocicimu veterinari a pozadat o radu. Preju moc uspechu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]