Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozná někdo mušle

Od: wydra® odpovědí: 6 změna:

Jsem vyfotila na rybím trhu v Egypte. Ptala jsem se jak se jmenuji. Vystrkovaly takovy "ručičky" :) Jasne je to sea food, ale mne by nazev i zajimal. Nepozná někdo? Dík! :)

Pozná někdo mušle

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

To budou myslím vongole-srdcovky, velká dobrota*mnam*

doplněno 04.01.21 22:22:

...jo a ta ručička je vlastně nožička:)

hodnocení

@marecek ANO, moc dekuju! To jsou ony! :)

jofa*
hodnocení

0x

Nemůže to být slávka jedlá? Je to delikatesa kuchařů od Středozemního moře tudíž í Egypta. Ale je to jen moje úvaha. Něco takového zásadně nejím.

hodnocení

0x

Jsou to mořské mušle, ale existuje jich hodně druhů a nejsem zase takový znalec, abych přesně poznala o který druh se jedná. V každém případě jsou všechny výborné. Hned bych si je dala. Slávky to rozhodně nejsou, to jsou škeble.

I když i Slávkám se může říkat mušle. Ale Slávky mají úplně jiný tvar, jsou podlouhlé. Prostě škeble. Obojí je skvostné jídlo. :) Vlastně všechny mořské plody jsou naprosto vynikající. Ale musí je mít člověk rád a neříkat jim "potvory" ;).

hodnocení

Ja to nejim, ale jsem takovy zvidavy tvor, kdyz se mi neco libi. A tyhle jsou prave zajimave, ze jsou nejen hezke, ale jak vyndavaji tu "rucicku" , coz je nejaka asi láčka? Nejim to, obdivuji to!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]