Nejste přihlášen/a.
Taky nám to kocour dělal, dokonce i dávno po kotěcím věku. Nejdřív ji olizoval, tak nějak žmoulal v tlamě a později s tou dekou začal jaksi...ehmm to tento Byl zakouslý, vrčel a dělal tamty pohyby...takže taky myslím, že mu to určitě připomíná kožíšek. Když je nejmenší, tak asi jako jeho mámu (snaží se sát) a později jako jinou samičku
To buďte rád, že ještě neolizuje Vás. Je to asi reflex sání mléka. Můj kocour to dělá odmalička. Přisaje se mi v posteli každé ráno pod bradou na krk a úplně cítím, jak se snaží sát. U toho samozřejmě jemně zatíná drápky a snaží se mi krk masírovat a někdy u toho blahem slintá. A to už je to fakt dospělák.
Je mu tak 8 let a dělá to pořád. To by mi ani tak nevadilo, ale má dlouhé fousky a těma mne teda děsně lechtá a to mi dost vadí, protože nemůžu spát. A tohle má za takový rituál. Každé ráno, mezi šestou a sedmou hodinou, mne přijde otravovat. Mé kamarádce její koucour žužlá také deku a když ho to rafne, tak ji má celou uslintanou.
Takže klídek, je to normální, kocourkovi nic není. Naopak je spokojený.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.